buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
«Flygis» Sjøberg påkjørt

Publisert: 07.okt.2008 06:29
Oppdatert: -
GÄVLE: Tidligere Storhamar-trener Göran «Flygis» Sjöberg (48) ble påkjørt av en taxi natt til søndag.

Sjöberg hadde deltatt på en veldedighetskamp i ishockey med noen andre veteraner da han og kameratene gikk gatelangs rundt midnatt.
- Vi gikk og småsnakket på vei ned mot byen. Vi så ikke taxien og sjåføren så ikke oss. Plutselig smalt det bare, så ble alt svart, sa Sjöberg til aftonbladet.se.
- Det kjennes som om jeg har gått en match mot Mike Tyson. Jeg har fått hjernerystelse og en del blåmerker, men jeg tenker mer på kompisen nå, sa Sjöberg etter å ha kommet til seg selv. Hans 55 år gamle kamerat ble kvestet stygt og måtte opereres etter ulykken.
Sjöberg var den første treneren som maktet å lede Storhamars ishockeylag til NM-gull da Stjernen ble slått i finaleserien i 1995.
Den påfølgende sesongen ble det også NM-gull, men det var uten Sjöberg ved roret. Han fikk sparken i oktober 1995 etter at han hadde slåss med Vålerengas Øystein Olsen. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat