buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
STREKSPILLER: Lise Løke scoret ni mål mot Ellingsrud, og det var bare Izabela Duda som scoret flere med sine 12.
 
Født til å slåss
Storhamars nyervervelse Lise Løke (23) liker å kjempe og slåss. Hun er opplært til det. I en søskenflokk på sju var det slåssing og knuffing hver eneste dag. Så ble da også fire av dem strekspillere i håndball. Terning: 3

Publisert: 10.sep.2008 10:06
Oppdatert: -
OSLO: I gårsdagens 3. rundekamp i NM viste Lise gode offensive takter – både på rusj og fra strek. Men Storhamar fikk da også veldig lett veg til 4. runde mot det unge 4. divisjonslaget Ellingsrud.
Likevel. Lise Løke prikket inn ni scoringer, og det var bare Izabela Duda (12) som var flittigere på scoringslista enn Lise Løke i går kveld. Om lag halvparten av scoringene hennes kom fra strek. Resten rusjet hun inn.

Hun trives i den rollen også, og den sympatiske 23-åringen trives i alle rollene hun har hatt på Storhamar-laget i sesongoppkjøringen.

Sloss om maten
Hvis vi har regnet riktig, så er Lise nest yngst i en søskenflokk på sju. Og så har det seg slik, altså, at fem av dem spiller håndball og fire er strekspillere.
– Hvordan kan det ha seg?
– Vi liker å kjempe og slåss hele gjengen, sier Lise Løke og setter opp et stort smil når hun forklarer hvorfor fire av sju er blitt strekspillere:

– Det sies om oss at da mamma satte maten på bordet, var det full slåsskamp mellom oss sju. Da var det om å gjøre å komme først til matfattet.

Fem håndballspillere
I en søskenflokk på sju er Frank den mest kjente håndballspilleren i familien. 28-åringen er utenlandsproff, og er den spilleren vi elsker å se i aksjon på strek når Norge spiller landskamper.
Frank er ikke den enkleste å stanse, kan man si...
Lises storesøster, Heidi, har også landskamper som strekspiller, og hun er nå tilbake i Norge for å spille på strek for Larvik HK etter å ha gjestet Aalborg i den danske toppserien.
Trond (29) er strekspiller i 4. divisjonsklubben Kodal, der den femte håndballspilleren, Fredrik (26) opererer på høyrekant.

Og tar vi med at eldstebroren Morten (30) spiller fotball – og at yngstemann Morten (18) er mest opptatt av musikk, har vi fått med hele søskenflokken til Storhamar-spilleren, som selv har vært i Runar, Sandar, Gjerpen og Levanger før hun flyttet til Hamar.

– Fantastisk gjeng
Og her trives hun aldeles utmerket, i følge seg selv:
– En helt fantastisk gjeng, sier hun om lagvenninnene. Og et topp trenerteam som utfyller hverandre og er veldig dyktige. Jeg føler at vi hever oss for hver eneste trening, sier Lise Løke til HA-sporten.
Trener Arne Senstad er også raus i sin beskrivelse av Lise:

– Ei fantastisk jente; blid og hyggelig og et fint tilskudd i gruppa. Lise ønsker å bli en god håndballspiller. Har en fantastisk glød, og hun er en terrier og en kriger ute på banen. Men hun har fortsatt mye å gå på håndballmessig, og jeg ser gjerne at hun blir enda tøffere, sier Senstad.

Gårsdagens økt mot 4. divisjonslaget Ellingsrud ble ei middels treningsøkt.
Storhamar scoret 53 mål uten å være supereffektive, og 18 baklengsmål mot det unge Ellingsrud-laget var rett og slett for mye.
I morgen trekkes 4. runde i NM, og kampene skal spilles neste onsdag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat