24. okt
 
Folkefest da håndballhallen ble åpnet
Rundt 1.200 tilskuere var på plass da den nye håndballhallen ble åpnet. Og Kamilla Sundmoen stjal selvsagt showet.

Publisert: 06.sep.2015 22:11
Oppdatert: 07.sep.2015 07:38

Hele idrettsbyen var invitert til håndballfest da Boligpartner Arena ble åpnet i kveld. Og publikum takket ja og fylte den flotte hallen.

Etter den høytidelige åpningen av hallen var det klart for det sportslige høydepunktet - oppvisningskampen mellom Storhamar 1. divisjonslag og Storhamars hockeygutter.

Utklassing

Kamilla Sundmoen fikk - ikke helt uventet - æren av å lage det første målet i den nye hallen, før jentene rundspilte hockeygutta i 2x10 minutter.

13-3 stod det på resultattavla da kampen var over.

- Dette var en stor kveld med masse følelser, sier Kamilla Sundmoen.

Hun er på mange måter født og oppvokst i Prestrudhallen, men nå er 30-åringen klar for å skrive nye, stolte kapitler i klubben håndballhistorie.

- Endelig står vi i ny hall, og det har vi ventet veldig lenge på. Jeg gleder meg veldig til å spille seriekamper her, smiler Sundmoen.

Massemønstring

Åpningen av håndballhallen ble en stilig og morsom kveld. De som kommer til å bruke hallen aller mest, barn og unge, fikk selvsagt en viktig rolle under åpningen av storstua.

Hele Storhamar Håndball Bredde var på plass under åpningen og markerte at de gleder seg voldsomt til å få trene og spille kamper i den flotte hallen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke