23. okt
SJU MÅL: Ellen Marie Folkvord scoret sju mål i debuten og var Storhamars beste spiller. FOTO: Kai Kristiansen
 
Folkvord debuterte som banens beste
Selv om forestillingen i den første omgang ikke var spesielt imponerende fra Storhamars side, var det aldri noen tvil.

Publisert: 04.sep.2013 21:14
Oppdatert: -

Til pause ledet de blå og gule 8-14, mens de i den andre seilte ifra og vant til slutt 20-30 mot Fredrikstad. I hovedrollen sto nysigneringen Ellen Marie Folkvord.

- Viste at vi er i rute

Folkvord var fornøyd med å komme i gang på en god måte. Til slutt kunne ingen klage, med seier og ti plussmål i protokollen.
- Spesielt i første omgang synes jeg der bærer preg av at dette er sesongens første seriekamp, da vi sliter litt med rytmen og med å komme skikkelig i gang. Etter hvert løsnet det, sier Folkvord, som uansett ble fornøyd til slutt.
- Til slutt vant vi uansett med ti mål, så det var godt å vise at vi virkelig er i rute, sier hun, mens hun smiler fra øre til øre.

- Gjorde det jeg kunne

Personlig var hun naturligvis strålende fornøyd med sin egen prestasjon.
- Jeg gjorde i hvert fall det jeg kunne, og synes vel egentlig at jeg fikk til å spille ganske godt. Likevel var dette en god lagseier, sier hun, og fortsetter:
- Spesielt godt var det å komme i gang på denne måten.

Med sølv i siktet

- Var dette første steget i jakten på sølvmedaljen?
- Vi skal jo kjempe om medalje, så dette var veldig deilig. Vi har i hvert fall kommet godt i gang, sier Folkvord, før hun spaserer videre inn i garderoben.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke