24. okt
GOD UTVIKLING: Karoline Fredriksen er en av Storhamars spillere som hadde utvikling løpet av sesongen i fjor. Trener Arne Senstad håper hun fortsetter der hun slapp i april.
 
Førstesekseren er jeg ikke flau over
Litt tynnere bredde, men en førstesekser som stort sett er intakt, og som Arne Senstad tror skal bli enda bedre neste år.

Publisert: 29.jun.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: - Førstesekseren er jeg ikke flau over i det hele tatt, i forhold til hva vi kan stille. Jeg håper mange motstandere kom-mer til å merke det. Den har vi beholdt fra i fjor, kanskje med unntak av Inger Senstad, samtidig som Maja Jakobsen kommer inn og kan ta en høyre backplass fra start. Vi er styrket på høyresiden av angrepet vårt, sier Arne Senstad.

Yngre utfordrere

Med Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth, Lise Løke, Karoline Fredriksen, Gina Lorentsen, Anja Edin og Jakobsen er han godt forspent når alle er skadefrie. Blant utfordrerne er det litt mer uskrevne blad enn noen av de rutinerte som i fjor var backup, blant annet Izabela Duda og etter hvert Daria Boltromiuk.
- Kristin Saugstad og Sofia Berndtsson er spennende tilskudd som har vært mye skadet og sjuke, i likhet med Maja Jakobsen i Byåsen. Sammen med Ingrid Alund og de spillerne vi har i utfordrergruppa fra tidligere, har vi spennende spillere som jeg håper skal ta et steg og henge seg på de beste. Så håper jeg en som Karoline Fredriksen fortsetter der hun avsluttet i fjor, hun spilte seg solid opp.

Råere innstilling

I tillegg til skadeforebygging og fysikk jobber Storhamar med å bli råere i duellspill i sommer, og jobbet med maksstyrke. Det skal gi uttelling både i angrep og forsvar. Storhamar-trenerne har fått hjelp av Lorentsens samboer i tillegg til TNT.
- Vi ønsker å bli litt råere i hodet i begge faser av spillet, og i tillegg har vi kjørt en del bakkeløp og intervaller. En av utfordringene våre er at vi ikke har vært alle samlet på trening ennå.
Etter planene skulle spillerne kjøre på også denne uka, men med noen skader og et par spillere borte på EM i beachhåndball, har de fått noen dager ekstra sommerferie. Det vil si knallhard egentrening.

To cuper og hjemmesamling?

Når sommerferien er over, starter innspurten på oppkjøringen til seriestart 3. september. Storhamar skal spille to turneringer - Skjærgårdslekene i Tønsberg i august, og Vestfjorden Cup helga før seriestart.
- Vi håper å få til en treningsleir, men på grunn av den økonomiske situasjonen kan det hende vi må bli i Hamar og forsøke å få til en samling her med et par økter om dagen og litt ekstra samhold. Hvis noen ikke kan betale bussbillettene våre til Stange, da, fleiper Arne Senstad.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke