buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FIGHTER: Kamilla Sundmoens fighteregenskaper blir viktige når Storhamar møter Vipers i Kristiansand.
 
Fortsatt litt usikkerhet
I fjor tapte Storhamar to av tre kamper mot Vipers. I morgen møtes de igjen i Kristiansand. Arne Senstad er usikker på hvor laget står hans, men Storhamar ønsker naturligvis å revansjere fjorårets to bortetap.

Publisert: 11.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Vipers er ett av lagene Storhamar hadde en smule problemer med forrige sesong.
Arne Senstads jenter vant alle seriekampene i 2007/08 og 2008/09-sesongene, men røk for Vipers i semifinalen i sluttspillet våren 2009.

Gode i 3-2-1-forsvar
Forrige sesong vant Storhamar hjemmekampen, men tapte både serie- og cupkampen i Kristiansand. Begge gangene slet Storhamar med å få flyt og fart i spillet sitt mot Vipers offensive 3-2-1-forsvar.
Vipers spiller et offensivt 3-2-1-forsvar, som Storhamar tidvis har slitt med å finne ut av. Storhamar har selv forsøkt seg med den samme formasjonen, men med vekslende hell.
- Jeg liker å spille offensivt forsvar selv, og kampene mot Vipers er spennende å spille. Jeg blir skikkelig trigget av å tenke på på at vi må være skikkelig på hogget mot dem. De har mange spennende spillere, og vi har tapt mot dårligere motstandere enn Vipers, sier Senstad.

Ganske like lag
Arne Senstad vil ikke være med på at Vipers er et lag som passer Storhamar dårlig.
- Nei, jeg vil heller si at det er noe for oss. Det er to lag som på mange måter er ganske like. Ingen kan slå i bordet med noen rutinerte stjerner, og det er som regel helt åpne oppgjør når vi møtes. Vi er ganske jevne, selv om vi har plassert oss bedre i serien, sier Senstad.
Storhamar-treneren er litt spent på hvor laget hans står foran morgendagens kamp.
- Det er litt usikkerhet i gruppa, og vi har ennå ikke prestert på høyt nivå, men forhåpentlig er vi der vi skal være snart.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat