buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Aambakk Storhamars beste i comebacket
Herjet med Gjøvik etter fire måneder på tribunen.

Publisert: 17.jan.2016 14:02
Oppdatert: 17.jan.2016 18:27

I fire lange måneder har skadeplagede Malene Aambakk vært tvunget til å sitte på tribunen.

Da nedrykkstruede Gjøvik ble slått komfortabelt 31-21 i BoligPartner Arena, returnerte hun i gult og blått i stor stil.

Etter den overraskende solide returen vanket det gratulasjoner fra medspillere, trenere, supportere og den lokale juryen. Aambakk nettet seks ganger og ble fortjent kåret til Storhamars beste.

- Det var fantastisk. Jeg har sittet på tribunen i fire måneder og lengtet etter å spille nå, så jeg var veldig gira til denne kampen. At det satt som det gjorde, var fantastisk, stråler hun overfor HATV etter timålsseieren.

Hør hva Aambakk selv mener at Storhamar-fansen kan forvente av henne ut over våren, i videoen øverst på siden!

Storhamar våknet

Aambakk og Storhamar slet imidlertid mot lillebror Gjøvik fra start, og Arne Senstad var synlig misfornøyd på Storhamar-benken gjennom første halvdel av første omgang. Gjestene, som ble slått med tolv mål forrige gang lagene møttes, ledet overraskende 8-7 da 16 minutter var unnagjort.

Senstad så seg nødt til å ta timeout. 

Storhamar-sjefens alvorsprat ble et vendepunkt. Klasseforskjellen, som gjennom de første 16 minuttene hadde vært vrien å få øye på, kom plutselig til syne for fullt.

Storhamar slapp ikke inn ett eneste mål i løpet av omgangens andre halvdel. Tonje Enkerud, Lise Binger og co. løp inn scoring etter scoring, og da andrekeeper Maria Jektvik Aarstad kom inn og stoppet gjestenes straffekast rett før pause, sørget hun for at Storhamar ledet hele 18-8 etter halvspilt kamp.

Ivrig Aambakk

Storhamar begynte riktig nok å slippe inn mål igjen etter sidebyttet, men anført av en ivrig og tydelig spillesugen Malene Aambak fortsatte forspranget likevel lenge å vokse.

Storhamar hadde stålkontroll gjennom hele omgangen, og bare rotasjon og en liten konsentrasjonssvikt på tampen av kampen gjorde at Gjøvik slapp å krysse Mjøsa med mer enn ti minusmål i bagasjen.

Storhamar vant 31-21. Lørdag venter en ny dumpekandidat, Grane Arendal.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat