23. okt
NYANSATT: Ole-Anders Arntsen er ansatt som ny daglig leder i Storhamar Håndball.
 
Fra Oppsal til Storhamar
Storhamar Håndball har ansatt ny daglig leder. Ole-Anders Arntsen (34) kommer fra tilsvarende jobb i Oppsal Fotball, og begynner i Storhamar 1. april.

Publisert: 21.jan.2009 05:52
Oppdatert: -
HAMAR: - Før Arntsen begynte som daglig leder i Oppsal Fotball, har han jobbet i både bank og finans. Han har økonomisk og administrativ utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, sier Grete E. Torpen som er styreleder i Storhamar Håndball.
Ny utfordring
Ole-Anders Arntsen tiltrer stillingen 1. april, men sier til at han er i god dialog med klubbledelsen i Oppsal, slik at han kan begynne å bli kjent med miljøet i Storhamar allerede i februar.

- Dette blir spennende og en ny utfordring, sier Arntsen til HA-sporten.
Han er opprinnelig fra Eidsvold, men har bodd i Oslo de ti siste årene.
- Etter at jeg var ferdig med Høgskolen på Rena i 1998, flyttet jeg til Oslo, hvor jeg har vært trener i Oppsals breddesystem fra 1999 til jeg ble daglig leder.

Lidenskapelig interesse
- Hva kan du tilføre Storhamar Håndball som daglig leder?

- Gjennom tre år i Oppsal har jeg opparbeidet meg erfaringer administrativt og økonomisk innen idrett. Jeg sitter på en del kunnskap som kan komme godt med for Storhamar. Dessuten har jeg alltid vært lidenskapelig interessert i idrett, og har gjort interessen til levebrød. Jeg vet at det gjelder å være til stede og at en jobb innen idrett er noe langt mer enn 37,5-timersuker, sier Arntsen.
I Oppsal har han ledet en breddeklubb med 1050 medlemmer og cirka 70 lag i seriesystemet. At Storhamar i tillegg er en topp eliteklubb, ser den nye daglige lederen på som en spennende og utfordrende dimensjon.
- Hvorfor søkte du jobben?
- Kona og de to ungene våre flyttet til Hamar i fjor sommer, og etter det har jeg sett etter relevante stillinger i Hamar-distriktet. Så dukket denne muligheten opp, og nå gleder jeg meg til å begynne i Storhamar, sier Ole-Anders Arntsen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke