buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Frir til forbundets fornuft
- Fornuftige mennesker har laget mange regler, som senere er blitt endret fordi det er mer fornuftig. I denne saken håper jeg forbundsstyret bruker sin sunne fornuft, sier Storhamar-leder Ole Erik Hulleberg.

Publisert: 07.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: I ankesaken til Norges Håndballforbund har Storhamar argumentert med at norsk rettsvesen ikke dømmer noen to ganger for samme forseelse. En person som har kjørt for fort og soner en fengselsdom, blir ikke kalt inn tilbake året etter for å sone en gang til. Slik opplever Hulleberg og Co at Storhamar nå må.
- Storhamar gjorde noen dårlige valg i 2009, som endte med et underskudd og en gjeld på 2,5 millioner kroner. For det kunne forbundet gjennom å følge reglene ha tatt fra oss lisensen før forrige sesong. De valgte å stole på oss og den planen vi la fram for en snuoperasjon, og vi fikk fortsette. Nå har vi gjort en kjempejobb med å snu 2,5 millioner i minus til et pluss i årsregnskapet, men da svarer det samme forbundet med ikke å stole på oss når vi forteller at vi har stor tro på at vi skal klare å gjennomføre resten av planen.
Hulleberg kan ikke i sin villeste fantasi tenke seg at klubbene i norsk håndball gjennom Norsk Topphåndball har ment at en klubb skal straffes år etter år for noe som har skjedd tidligere. Derfor ber han forbundsstyret bruke sunn fornuft i ankesaken, og ikke straffe klubben igjen og igjen.
- Jeg synes forbundet skulle snu sitt regelverk i retning av i hvilken grad klubber skader idrettens anseelse. Lysskye regnskaper og ting som folk anser som moralsk forkastelig, skal selvfølgelig slås ned på, men når det gjelder økonomi, er det noe markedet regulerer på egen hånd. Hvis en kreditor ikke hadde gått med på en avtale med oss, hadde vi gått konkurs og vært ferdige uten forbundets regler.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat