buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
TØFF BESKJED: Atle Bronkebakken, Anja Edin og Jan Åge Haug.
 
Fristiller alle spillerne til å snakke med andre klubber
I og med at det er stor usikkerhet om hvorvidt Storhamar Håndball kommer til å være en toppklubb i 2010, fristiller klubben nå samtlige spillere til å snakke med andre klubber.

Publisert: 05.mai.2010 08:23
Oppdatert: -

HAMAR: Atle Bronkebanken fungerer som sportslig leder i klubben, og måtte i går informere spillere og trenere om saken.
I og med at det er stor usikkerhet om hvorvidt Storhamar Håndball kommer til å være en toppklubb i 2010, fristiller klubben nå samtlige spillere til å snakke med andre klubber.


Assistenttrener Reidar Møistad, som gir seg i Storhamar i disse dager, uttrykte på årsmøtet bekymring overfor spillerne, ettersom de fleste stallene rundt omkring nå snart er fulltegnede. Både Jan Åge Haug og Ole Erik Hulleberg i styret påpekte også at de har et ansvar for at spillerne skal ha en klubb å spille for neste sesong.


Overgangsvinduet stenger 1. juni, selv om det også etter det vil være noen muligheter for å få seg en klubb.


- Vi har gitt Kamilla Sundmoen, Inger Senstad og Anja Edin et kontraktsforslag for videre spill i Storhamar, men vi åpner nå for at de kan snakke med andre. Så får vi bare vente i 14 dager til vi får et svar fra forbundet, før vi gjør noe mer rundt spillerkontrakter, sier Bronkebakken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat