buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
INTERNASJONAL: Anje Edin og Storhamar går inn i cupvinnercupens tredje runde. Her er åttemålsscoreren i 2. rundekampen mot HBC Bascharage i EHF-cupen i fjor.
 
Frykter reisen mer enn motstanderne
Aserbajdsjan, Tyrkia, Kosovo, Makedonia, Kypros, Portugal er blant nasjonene. Det kan bli langtur for Storhamar Håndball i cupvinnercupens 3. runde. Før trekningen frykter Arne Senstad selve reisen mer enn motstanderne.

Publisert: 17.jul.2009 05:17
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar har sagt ja til å delta i cupvinnercupen, og i europeisk håndball er Norge seedet så høyt at Storhamar slipper å spille de to første cuprundene.

Storhamar er seedet som nummer tre av lagene som kommer inn i 3. runde, og har bare danske KIF Vejen og rumenske HC Dunarea Braila foran seg i vurderingen til det europeiske håndballforbundet (EHF).
Jentene fra Hamar Vest møter ett av lagene som er rangert som nummer 13 til 24 i Europa i månedsskiftet oktober/november, og trekningen skjer 21. juli.

Mulige motstandere
Det betyr at Storhamars eliteserielag møter en av disse motstanderne:

VEG Dombirn/Schoren, Østerrike, SPONO Nottwil, Sveits, DHK Zora Olomouc, Tsjekkia, ITC Ceramiche Salerno,Italia, Üsküdar BSK, Tyrkia, Kiddy World/SEW, Nederland, KHF Prishtina, Kosovo, ABU Baku, Aserbajdsjan, ZRK Vardar Osiguruvanje, Makedonia, Panellinios Lefkosias, Kypros, CDES Gil Eanes, Portugal, HIFK Damhandboll, Finland.
- Kjenner du noe til disse lagene, Arne Senstad?
- Ingen verdens ting, men det er en del skumle lag rent reisemessig. Det skal ikke være noen veldig gode lag rent sportslig. Det tsjekkiske og det nederlandske kan være brukbart, men jeg frykter en lang reise mer enn motstanderne - både økonomisk og i forhold til selve reisen, sier Arne Senstad.

- Bør gå videre
En bortekamp mot ABU Baku i Aserbajdsjan er eksempelvis ingen drømmetur, men nå er det heller ikke uvanlig at det spilles to kamper lørdag og søndag i det ene landet i stedet for at begge lagene skal legge ut på hver sin kostbare langtur.

Arne Senstad mener Storhamar bør går videre uansett motstander i 3. runde, men i 4. runde blir det langt tøffere motstand. Da kommer de fire treerlagene fra det innledende spillet i Champions League inn i cupvinnercupen, og i fjor var Larvik enn av klubbene som kom inn fra mesterligaen og spilte seg fram til finalen mot Anja Andersens FC København.
3. runde spilles helga 31. oktober/1. november med returkamp 7./8. november.
4. runde: 6./7. februar 2010 med returkamp 13./14. februar.
Kvartfinale: 13./14. mars med returkamp 20./21. mars.
Semifinale: 10./11. april med returkamp 17./18. april.
Finale 8./9. mai med returkamp 15./16. mai.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat