buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ENGASJERT: Arne Senstad satser på den femte seieren på rad med Storhamar i kveld.
 
Går for den femte strake
Når Storhamar tar imot Njård i kveld, går bronsejentene på bronseplass i eliteserien, for sin femte strake seier.

Publisert: 04.feb.2009 05:40
Oppdatert: -
HAMAR: - Håndball er moro om dagen. Veldig moro, sier en alltid like entusiastisk håndballtrener for Storhamar, Arne Senstad.

Det eneste håndballtreneren er litt betenkt over, er at publikum kan se ut til å svikte yndlingene i Prestrudhallen. De to siste hjemmekampene har vært skuffende med hensyn til publikumsframmøtet.

Fortjener støtte
- Vi har spilt oss opp til tredjeplass på tabellen og har fire seirer på rad, og det uten Heidi Tjugum og Izabela Duda. Jeg synes de som er igjen, fortjener full støtte i den jobben de legger ned for Storhamar, sier Senstad som har vært litt kritisk til spillet i laget sitt i de siste kampene, men som mot Våg fant mange og lange perioder med godt spill.

- At vi ikke har prestert som vi har ønsket, kan komme av den tøffe treningsperioden vi hadde før jul. Kanskje tok vi i litt vel mye, slik at formutløsningen har kommet noe senere enn vi egentlig hadde planlagt. Nå kan jeg bekrefte at vi er på skinner og vel så det. Det skal Njård, et lag som er bedre enn tabellplasseringen deres tilsier, få merke i kveld. Vi går for vår femte seier på rad, men er klar over at Njård som er kommet i siget etter en forsiktig start, kan ha mye å varte opp med mot oss, sier en optimistisk Arne Senstad.

Flinke på mye
Noe av årsaken til at det har gått spillemessig trått etter nyttår, kommer selvsagt at profilene Heidi Tjugum og Izabela Duda er borte fra laget. Storhamar måtte legge om spillestilen, og slikt er ikke gjort i en håndvending.

- Men de som er igjen har gjort jobben og får kredit for det. Vi er flinke på mye i Storhamar, og jeg føler at vi jobber bra for tida.
- Du har fått litt pepper for engasjementet og kritikken din. Har det gått inn på deg?
- Nei, jeg er en ærlig sjel og vil fortsatt være det. Jeg føler ikke at jeg har sagt noe galt, men jeg har kanskje ikke vært flink nok til å betone det positive, sier Arne Senstad som stiller en bortimot skadefri tropp mot Njård, som slo Storhamar 28-22 i det første oppgjøret 1. oktober i fjor.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat