9. des
MÅL: Gina Lo­rent­sen spil­te en god kamp og sco­ret sju mål mot Gjø­vik.
 
Gina skal trene med Elverum
Lørdag var Gina Lorentsen (23) der hun startet sesongen i fjor: Med sju herlige spillemål fra venstrekanten.

Publisert: 05.sep.2011 04.12
Oppdatert: -
GJØVIK: I fjor startet Gina veldig bra, men var litt for ujevn gjennom sin første sesong i Storhamar etter overgangen fra Byåsen. Men hun fikk prøve seg på Thorir Hergeirssons landslag, og trønderjenta legger ikke skjul på at det har gitt mersmak. Sesongens store mål er VM i Brasil.

Skal trene med Elverum

- Jeg håper på å få være med på den første samlingen, sier Gina, som gjør alt hun kan for å være godt forberedt hvis navnet hennes ligger i hatten.
- Trønderne har inntatt Elverum, og jeg har snakket med klubbens rekruttrener, Fredrik Ruud, og fått lov til å trene skudd på klubbens rekruttkeepere, forteller Gina.
- Herrekeepere er større og vanskeligere å score på, så jeg håper å få til ei treningsøkt en gang i uka, sier Gina Lorentsen, som har gått ned til to arbeidsdager i barnehagen for å trene ekstra.
- Jeg trener mye for meg selv. Både intervalltrening og styrke. Det er trening hver eneste dag, og jeg prøver å få til to, tre ekstra økter ukentlig, sier hun.
Gina konkurrerte med Camilla Herren om venstrekanten i Byåsen, fikk lite spilletid og valgte Storhamar for å utvikle seg videre.
Det startet unektelig bra. I fjor scoret Lorentsen 80 mål på 21 kamper i Storhamar, mens Herrem fikk notert 63 mål på 20 kamper i Byåsen.

- Må ikke gjøre det vanskelig

- Gina har alt som kantspiller, men det er om å gjør at hun ikke gjør det for vanskelig, sier Arne Senstad.
- Jeg kan nok gjøre det av og til, men det er jo artig å sette prikken over i-en med en fin scoring, smiler 23-åringen, som synes det var deilig å komme i gang med serien etter en lang treningsperiode.
Lørdag fikk hun igjen møte forrige sesong Storhamar-keeper, Tone Wølner, som tok over Kjersti Beck i Gjøvik-buret i 2. omgang.
- Jeg har jo skutt en del mot henne på Hamar tidligere, og jeg synes det gikk greit, sier 23-åringen med et smil.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke