23. okt
GJERPEN NESTE: Lørdag tok Anja Edin skikkelig tak mot Våg. Nå gleder hun seg til kvartfinalene mot Gjerpen.
 
Gleder seg til Gjerpen-kampene
Våg - Storhamar 24-28 Først banket hun inn åtte mål, og var med på å sikre 4.-plassen. Litt senere fikk Anja Edin beskjed om at gamleklubben Gjerpen blir motstander i kvartfinalene.

Publisert: 06.apr.2009 05:02
Oppdatert: -
KRISTIANSAND/HAMAR: Edin kjenner mange av spillerne på Gjerpen.

- Det at vi fikk Gjerpen i kvartfinalen var veldig moro for meg. Jeg liker å spille mot dem, og jeg kjenner jo flere av spillerne godt. Samtidig får vi sjansen til revansje. De har slått oss denne sesongen, og vi skal ha respekt for dem. Det er et godt lag, sier Anja Edin, som altså var Storhamars beste spiller i kampen mot Våg lørdag.

- Mye spennende
- Da vi mistet Izabella (Duda) og Heidi (Tjugum), har flere unge spillere stått fram og tatt ansvar. Jeg er stolt over at vi klarte fjerdeplassen og fikk en god avslutning på sesongen, forteller åttemålsscoreren, som ser med optimisme fram mot kommende sesong.

- Hvis vi får beholde kontinuiteten har vi mye spennende å bygge videre på. Da kan også neste sesong bli veldig bra, sier Edin.

Fornøyd trener
Storhamar-trener Arne Senstad strålte etter å ha tatt laget til fjerdeplass i eliteserien, og mener spillerne har prestert i overkant av hva han har forventet.

- Vi har tidvis vært overraskende gode, og fjerdeplass er meget bra, sier Senstad, etter å ha sett gultrøyene ta en sterk borteseier i serieavslutningen mot Våg i Kristiansand lørdag. Resultatet ble til slutt 24-28 i favør Hamar-laget.
- Jentene har løst oppgavene bra og hatt stor framgang gjennom hele sesongen, spesielt sett i lys av at vi har mistet flere rutinerte spillere, skryter Senstad, og sikter blant annet til tidligere landslagsprofil Heidi Tjugum og polske Izabela Duda

Aldri truet.
Storhamar tok kommando fra start lørdag kveld, og hadde tilsynelatende full kontroll på Våg, som slet med å få uttelling på sjansene. Ballmist og personlige feil ble raskt snappet opp av kvikke Storhamar-spillere, som satte kontra og utnyttet hjemmelagets feil og sjansesløseri. Laget gikk til pause med en tremålsledelse. Den påfølgende omgangen ble en ren transportetappe, til tross for at Våg tok seg opp mot slutten.

- I midtperioden av andre omgang drar vi fra, og seieren var aldri truet. Tidvis spiller vi veldig bra, attraktiv håndball, forteller treneren, som til tross for at Anja Edin fikk bestemannsprisen, trakk fram Keeper Lene Jøranli som lagets beste spiller.
- Hun var meget god både på strek og i igangsettinsfasen, sier han.
PS! Kvartfinalene spilles 22. og 26. april. Storhamar starter med bortekamp i Skien.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke