buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TI LISE-MÅL: Lise Løke var Storhamars beste spiller i returkampen mot kypriotiske Panellionios lørdag. Løke tegnet seg for 10 mål.
 
Gleder seg til ordentlig E-cup
Panellionios - Storhamar 18-40 - En ren transportetappe og knapt nok det, sa Arne Senstad etter returmøtet mot kypriotiske Panellionios lørdag. Nå gleder Storhamar-treneren seg til å møte en jevnbyrdig motstander i 3. runde i cupvinnercupen.

Publisert: 09.nov.2009 05:00
Oppdatert: -

HAMAR/NICOSIA: - Hadde vi kunnet få Midt-Jylland eller en annen motstander av samme kaliber i tredje runde, ville det vært veldig fint for oss, både sportslig og økonomisk. Ikke minst på grunn av økonomien, ser gjerne Senstad at det blir kortere reiseveg i neste runde. Til Kypros reiste Storhamar med kun åtte spillere for å spare penger på reisebudsjettet.

I fjor møtte Storhamar E-cupfinalist Leipzig. En motstander av det kaliberet vil ikke Senstad ha ennå.
- Nei det optimale hadde vært å få en motstander vi kunne spilt ganske jevnt med, slik at vi kunne gått videre og senere få andre, gode lag å bryne oss på. Det er drømmen, men det er ikke sikkert drømmen stemmer med trekningen til slutt.
Risikoen for at Storhamar skulle gå skoene av seg under Middelhavets sol, lørdag, anså Arne Senstad som svært liten. Derfor nektet han spillerne sine å spille på kontringer mot kypriotene.
- Vi ville, så godt vi kunne, prøve å få noe sportslig ut av denne kampen, derfor ville jeg kjøre avtaler framover og få trent på en del ting som vi ikke har så mye anledning til å trene på ellers. Kampen var jo i realiteten avgjort lenge før vi satte oss på flyet hit ned.
- En fullstendig nytteløs tur med andre ord?
- Med fare for å virke arrogant: - Ja! Men jeg ser jo nytten i at vi er her nede og spiller mot lokale lag her nede. Det er vårt bidrag til håndballens utbredelse i nye håndballand, sier Arne Senstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat