buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
FOR NORGE: Betina Riegelhuth.
 
Håper på Betina
Storhamar-trener Alfred Örn Finnsson håper Betina Riegelhuth fortsetter i Storhamar, og at hun får bra med spilletid i kveldens landskamp.

Publisert: 26.mar.2014 04:13
Oppdatert: 01.apr.2014 13:26

Betina Riegelhuth har ennå ikke gitt beskjed til Storhamar om hun fortsetter i Hamar-klubben neste år. Trener Finnsson vil naturligvis ha med toppscoreren sin videre.

Ser store forandringer

Han synes Betina har utviklet seg denne sesongen, men mener hun har potensial til å bli enda bedre både i angrep og forsvar.
- Betina har fått tillit til å bli en toveisspiller i Storhamar, og hun ønsker også selv å utvikle forsvarsspillet sitt. Hun har jo fysikk til å bli en veldig god forsvarsspiller, sier Finnsson.
- Jeg ser også store forandringer i angrepsspillet hennes. Betina er blitt flinkere til å spille inn på strek og ut på kant, men hun kan fortsatt bli bedre til å gjøre ulike skuddvalg. Og når hun lykkes, vinner vi, sier treneren.

Møter Hviterussland

Finnsson håper Betina vil få bra med spilletid i kveldens landskamp mot Hviterussland.
- Ja, det blir spennende å se hvor mange minutter hun får; om hun får spille 10-15 minutter. Betina vært på vippen ganske lenge, så nå fortjener hun å få sjansen. Da er det opp til Betina selv å vise at hun er god nok, sier Alfred Örn Finnsson om eleven sin foran kveldens landskamp i Stavanger.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat