23. okt
VIL VIDERE: Arne Senstad synes Kamilla Sundmoen og de andre Storhamar-jentene har gjort en kjempejobb, men laget trenger noen nye spillere for å komme enda videre.Foto: Mattis Røhne
 
Håper på drahjelp fra næringslivet
Storhamar-trener Arne Senstad frir til næringslivet i håp om å ta nye sportslige steg med Hamars håndballjenter. Nå inviteres det lokale næringslivet til et møte i håp om å få til mer satsing.

Publisert: 16.apr.2010 04:13
Oppdatert: -

Storhamar-trener Arne Senstad frir til næringslivet i håp om å ta nye sportslige steg med Hamars håndballjenter. Nå inviteres det lokale næringslivet til et møte i håp om å få til mer satsing.
HAMAR: - Jeg var litt offensiv før kampen mot Gjøvik og Vardal og sa til samarbeidspartnerne våre at Bent Svele og jeg ønsket å stille opp til et møte med næringslivet førstkommende tirsdag, for sammen å se på muligheten til å utvikle et topplag i damehåndball. Et lag som kan nærme seg norsk og internasjonalt toppnivå. Hvis jeg går på tre nye år i Storhamar, har både Bent og jeg lyst til å kline til skikkelig, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Prestrudhallen tirsdag
Senstad og Svele inviterer eksisterende og andre sponsorer til møte i Prestrudhallen tirsdag.
- Vi ønsker å formidle hva vi trenger hjelp og støtte til for å komme videre, men samtidig kunne gi noe tilbake til sponsorene våre. Det er helt sikkert mange områder hvor også vi kan bidra, for vi er klare for å gi mer tilbake til samarbeidspartnerne våre, sier Senstad.
Han er opptatt av at Hamar ikke må skusle bort den muligheten de nå har fått i en jenteidrett med stor interesse og entusiasme.
Finne ut om det er vilje
- Jentene har gjort en stor jobb i eliteserien og tatt fantastiske steg på kort tid. Men skal vi være med i toppen, må det tas noen ordentlige grep til, og da er vi avhengig av at både kommunen og næringslivet stiller opp i fullt monn.
Senstad har stor forståelse for den jobben som er gjort med å rydde opp i økonomien det siste året, men som trener er han opptatt av de sportslige visjonene.
- Det er ikke snakk om kaste rundt oss med penger, sier han.
- Hvor mye trenger dere?
- Jeg har ingen eksakte tall, men det siste året har sponsorinntektene gått ned, og det gjør at vi også har gått ned på den sportslige satsingen. I utgangspunktet ønsker vi dette møtet for å se om næringslivet vil være med, sier Senstad.
Nye spillere
Han mener klubben har et godt sportslig grunnlag å satse videre på til tross for ganske små ressurser. Men han ser også at det må forsterkninger til. Og til det håper Storhamar-treneren å få næringslivshjelp.
- Jeg håper å beholde de fleste av dagens spillere, og vi skal jobbe videre med egenutviklingen av våre egne talenter, men samtidig må vi styrke laget i enkelte ledd med en solid forsvarsspillere, noen varianter framover og en keeper. Vi så mot Gjøvik og Vardal hvor viktig det er med en målvakt som redder hele tiden, og det finnes ledige toppkeepere må markedet, men de koster.
Noen ordentlige profiler
- Som Cecilie Leganger?
- Jeg kan ikke tro og håpe at en sånn keeper skal komme hit. Men det finnes noen opp mot hennes nivå på markedet, og for å kunne få hit noen av de ordentlige profilene, må vi ha noen med oss.
- Larvik har hentet inn mange sterke spillere, men på markedet er det fortsatt mange gode spillere som det er mulig å hente til en klubb som ønsker å hevde seg i norsk topphåndball, mener Arne Senstad.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke