23. okt
ØNSKEMOTSTANDER: Kamilla Sundmoen tar gjerne dagens motstander, Tertnes, i kvartfinalen i sluttspillet. Her fra fjorårets bronsefinale som Tertnes vant med ett mål.Foto: Mattis Røhne
 
Håper på Tertnes
Bronsevinner Tertnes besøker Prestrudhallen i ettermiddag, og lagkaptein Kamilla Sundmoen håper på bergenserne. Hva, sier du? tenker du kanskje nå. Det er bare som kvartfinalemotstander!

Publisert: 02.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: I ettermiddag spilles siste serierunde i eliteserien for kvinner. Det er Tertnes som gjelder for Storhamar. Kampen betyr ikke så mye sportslig, annet enn at det kan bli en generalprøve på kvartfinalene i sluttspillet.
De fem første plassene i eliteserien for kvinner er allerede tildelt, og Storhamar på femte møter ett av de fire første lagene i kvart'n. Trekker de Larvik, er det natta, mens Byåsen, Tertnes (en kamp i Bergen) og Stabæk har grunn til å frykte Storhamar basert på serieresultatene i år:
• Storhamar - Byåsen: 54 - 52
• Storhamar - Stabæk: 65 - 61
• Storhamar - Tertnes: 29 - 24 (1)
• Storhamar - Larvik: 58 - 71

Bergen eller Nadderud

- Vi har hatt et godt tak på Tertnes de siste årene. Vi scorer alltid en del mål, og har vist at vi er bedre enn dem flere ganger. Jeg håper på Tertnes - i kvartfinalen, fastslår Sundmoen.
Bortsett fra en bronsefinale i sluttspillet forrige sesong, har ikke Storhamar tapt for bergenserne siden de rykket opp i eliteserien i 2007. Sju kamper har gitt seks seirer og en uavgjort.
- Stabæk er også et lag jeg føler vi har gode muligheter til å slå. Byåsen slo vi sist, og har kanskje et lite overtak på nå, men hvis jeg kan velge, tar jeg Tertnes eller Stabæk. For all del ikke Larvik, ler Sundmoen.

Sluttspill i Drammen

Kvartfinalene for damer trekkes etter kampen mellom Larvik og Byåsen lørdag, mens kvartfinalene for herrer trekkes etter sølvkampen mellom Elverum og Drammen i Terningen onsdag.
Dersom Storhamar trekker Larvik, må de spille på onsdager som en følge av Larviks Champions League-deltakelse. De andre kvartfinalene spilles de førstkommende to helgene.
Vinnerne er semifinaleklare til sluttspillhelga i Drammen 29.-30. april, den siste gangen det er felles sluttspill for damer og herrer.
Nytt av året er at semifinalene skal gå parallelt på to baner for å komprimere arrangementet, som ikke har vært noen suksess på fredags formiddag.

Ingen Hammerseng i gult

Gro Hammerseng er IKKE klar for Storhamar håndball. Det var HA-sportens aprilspøk fredag.
Noen bet på under frokosten fredag morgen, og gledet seg stort til å følge Storhamar håndball neste sesong. De må imidlertid svelge gleden igjen etter en telefon til HA-sporten, og konstatere at Hammersengs overraskende overgang til Hamar Vest - i hvert fall foreløpig - bare var aprilsnarr.
Bildet av Hammerseng i Storhamar-drakt ble tatt en time etter lagets kamp mot Larvik i serien den 16. mars. Da var det et stunt regissert av Hammerseng og Bent Svele, som hadde skaffet fram drakta.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke