23. okt
Lise Binger scoret sju mål mot Flint Tønsberg søndag, og ble toppscorer sammen med Kamilla Sundmoen. FOTO: MARTHE STENBERG
 
- Vi roter det til veldig
Storhamar slo tabeltreer Flint Tønsberg 12-24 på bortebane søndag. Allikevel var det ting å plukke på ved spillet.

Publisert: 10.jan.2016 20:13
Oppdatert: 10.jan.2016 21:22

- Det var deilig å komme i gang igjen etter pausen. Vi har ikke kjent på kampfølelsen på en stund nå, sier målvakt Stine Lidén som ble kåret til Storhamars beste spiller i kampen mot Flint Tønsberg. 

Storhamar gikk rett i ledelsen, men rotet en del utover i førsteomgang, og slapp Flint Tønsberg inn i kampen. Over i andreomgang dro Storhamar i fra, og vant til slutt med tolv mål. 

- Vi blir litt stressa utover i førsteomgang. Flint sto også bra bakover. Vi har trent mye fysisk, og jeg tror det vil løsne, sier Lidén. 

- Overrasket

Hun hadde ikke forventet at forskjellen mellom lagene til slutt skulle bli så stor.

- Det var ikke forventet. Jeg trodde det skulle bli jevnere. 

Lidén reddet flere straffer og vartet opp med gode redninger gjennom kampen. Det er hun veldig fornøyd med. 

- Jeg er litt overrasket over at jeg gjør det så bra, men det er veldig gøy, forteller hun. 

- Roter det til

Storhamar-trener Arne Senstad sa før kampen at dette var blant sesongens tøffeste bortekamper.

- På forhånd ville jeg tatt en tolvmålsseier med en gang. Vi slo dette laget greit på hjemmebane, men de har blitt gode, og jeg tror det er av lagene som vil være med helt inn, sier Senstad.

Han er ikke helt fornøyd med hele kampen mot Flint Tønsberg. I førsteomgang hadde Storhamar også en periode på over ti minutter uten scoring. 

- Vi får en fin start, men så blir vi veldig udisiplinerte og roter det til veldig. Vi blir reddet av Stine (Lidén) der en periode. Framover blir det helt mørkt en periode før pause, sier han.

Storhamar har trent hardt fysisk den siste tiden, og sto også kampen helt ut søndag. 

- Dette kommer av jobben vi har gjort siden mai. Det er flere som kan holde et høyt nivå fysisk over tid, og vi skal bli i enda bedre form, sier Senstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke