buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
OPTIMISME: Storhamar-leder Ole Erik Hulleberg (til høyre) og sportslig leder Atle Bronkebakken håper de kan klappe for Norges Håndballforbunds lisensavgjørelse til helgen.Foto: Henning Rugsveen
 
Har kuttet 250.000 kroner i lønninger
Storhamar Håndball har kuttet 250.000 kroner i spillerlønninger og levert et driftsbudsjett som er 1,6 millioner kroner lavere enn fjorårets regnskapstall. I helgen får de ja eller nei til fornyet lisens.

Publisert: 09.jun.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar-ledelsen har gjort det som gjøres kan i håp om å komme i land med lisens for den kommende sesongen i eliteserien.


I går var representanter fra klubben i møte med håndballforbundets Per Eirik Magnussen og la fram all fakta og tanker om klubbens økonomiske snuoperasjon. Dette materialet tar Magnussen med seg til helgens styremøte i håndballforbundet, og det er de som skal bestemme om Storhamar får fortsette i eliteserien eller rykke flere hakk ned.


- Fornøyd med spillerlønn


- Vi fikk lagt fram det vi hadde behov for å legge fram i dette møtet, og Magnussen var tydelig fornøyd med at vi hadde redusert brutto spillerlønninger, sier Storhamar-leder Ole Erik Hulleberg til HA-sporten.
At den totale potten er redusert med drøyt 250.000 kroner, får neppe folk som er vant med fotballønninger til å sperre opp øynene, men det totale budsjettet for spillerlønninger i Storhamar er nå på 2,7 millioner kroner.
- Håper på like godt lag
- Det totale lønnsnivået har gått ned, sier Hulleberg.
- Og spillerne blir med videre likevel?
- Jeg håper alle har signert i løpet av sommeren, og jeg tror vi skal få et like godt lag neste sesong som vi har hatt nå, mener Hulleberg.
Men det er ikke bare på spillerlønninger Storhamar har redusert utgiftene.


1,6 millioner kroner lavere


- I budsjettet er driftskostnadene 1,6 millioner kroner lavere enn i fjorårets regnskap, og så langt i år er også utgiftene lavere enn budsjettert. Det lover bra, sier Hulleberg.
Han og styrekollegene er for lengst i gang med å gå opp alle rutiner, og de har laget et godt styringssystem som nå er i bruk.
- Magnussen var så interessert i styringsverktøyet vårt at han ønsket en kopi, sier Hulleberg.
Har igjen 800.000
I går la Storhamar også fram ytterligere dokumentasjon på at klubben begynner å nærme seg sponsorbudsjettet.
- Det står igjen 800.000 kroner, men Først til Mølla har signalisert at de vil jobbe for å få inn 600.000 mer enn i fjor. Og da står det 200.000 igjen. Skulle vi ikke greie det, er vi beredt på å gjøre noe på utgiftssiden, sier Hulleberg, som er enda mer optimistisk etter møtet i går.


Får beskjed mandag


- Håndterer de bare regelverket, er det slutt. Tar de med det vi har gjort og verdsetter det, er jeg ved godt mot. Vi har gjort det vi kunne, sier Hulleberg.
Per Eirik Magnussen strekker seg til å si at det var et konstruktivt og godt møte han hadde med Storhamar.
- Styrket Storhamar sine sjanser til å gå lisens?
- Det kan jeg verken svare ja eller nei på, sier Magnussen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat