buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Har ryddet seg til to mill. i minus
Styreleder i Storhamar Håndball, Jan Åge Haug, må levere det han beskriver som et ekstremt dårlig resultat for 2009, rundt to mill. kroner i minus. Årsaken skal være gammel gjeld som er avdekket.

Publisert: 24.mar.2010 04:12
Oppdatert: -
Styreleder i Storhamar Håndball, Jan Åge Haug, må levere det han beskriver som et ekstremt dårlig resultat for 2009, rundt to mill. kroner i minus. Årsaken skal være gammel gjeld som er avdekket.
HAMAR: - Da vi bestemte oss for å rydde opp i økonomien ville vi renske opp skikkelig, og få fram alt. I det arbeidet har vi avdekket og tatt inn gjeld som er fordelt på årene 2007 og 2008, hevder styreleder Jan Åge Haug til HA-sporten.
Haug har tidligere vært forsiktig med å si noe om hvor all gjelden stammer fra, men ved årsmøtet i går, innrømmer han at det ikke lenger er mulig å la være å si noe om årsaken.
- Vi har ikke ønsket å si så mye under arbeidet. Dette blir en rimelig klar kritikk til det gamle styret, forklarer Haug.
HA forsøkte i går å få tak i den tidligere styrelederen i utlandet, uten å lykkes.
Svært vanskelig situasjon
Ifølge Haug kan resultatet for 2009 havne et sted mellom 1,7 og 2,2 millioner kroner i underskudd.
Årsaken til den store usikkerheten er blant annet om den planlagte gjeldssaneringen lar seg gjennomføre snart eller ikke (se egen sak).
- Det er ikke til å legge skjul på at den likvide situasjonen i klubben nå er meget vanskelig. Vi har fått mer gjeld i påvente av saneringen. Det å stokke fakturaer på kontoret har vært en utfordrende jobb. Likevel er vi glad for at vi har fantastisk tålmodige kreditorer som skal ha ros fra oss, sier Haug.
Utsatte alt
Årsmøtet i Storhamar Håndball kunne dermed verken behandle regnskap, budsjett eller valg i går kveld, alt ble utsatt til 20. april.
Regnskapet er ikke klart til revidering, og uten tallene på plass, var ikke styret klare til å legge fram et endelig budsjett.
Det gjorde at valgkomiteen utsatte valget, slik at de som har sagt ja til å ta på seg verv, har alle forhold på bordet når de skal velges.
Etter det HA kjenner til, er to styremedlemmer på vei ut, mens Haug har ett år igjen som leder, og akter å fortsette arbeidet.
Årsmøtet tok 70 minutter i går kveld, og i 40 minutter av dem ble HA-sporten «utvist» og satt på gangen.
- Årsaken var at vi ville diskuter med medlemmene litt rundt budsjettet, som ikke er endelig. Da mente vi det var riktig ikke å ha pressen til stede, forklarer Haug.
I den lukkede delen av møtet ble nivået på satsingen diskutert, og om det er nødvendig å opprette et aksjeselskap.
Styret er klar på at det ikke er aktuelt å redusere klubbens breddetilbud.
Ikke nødvendig å skille
Politikerne i Hamar kommune har tidligere bedt klubben skille bedre mellom elite og bredde.
Styret ønsker likevel ikke å skille de to, slik som et av de innkommende forslagene.
Styret mener de grep som er gjort, med et klart økonomisk skille mellom bredde og elite for 2010, og tydeligere regnskapsrapporter, skal være nok.
Alle lagene i klubben har nå levert egne budsjettforslag, slik at styret skal kunne gjøre en best mulig jobb for 2010.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat