buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
HATV sender Stabæk mot Storhamar
Du kan følge Storhamars håndballjenter direkte på HATV i kveld.

Publisert: 01.des.2015 12:47
Oppdatert: 02.des.2015 11:23

Det er de to seriefavorittene som møtes i Nadderudhallen i kveld. Stabæk mot Storhamar. Begge lag var tippet til å rykke opp igjen i eliteserien før 1. divisjon startet i høst.

Og så langt har lagene innfridd forventningene. Storhamar er på 2. plass - ett poeng bak Flint - men Storhamar har også en kamp til gode. Stabæk følger deretter på 3. plass tre poeng bak Storhamar igjen - men også de har en kamp mindre spilt enn Flint.

Kampstart er 19.30 i Nadderudhallen, og HATV sender kampen gratis for alle.

- Storhamar har vist styrke i første delen av seriespillet i 1. divisjon. De har ikke alltid briljert, men de har såpass mye kvalitet i laget at de ikke må være på topp for å vinne alle kampene i denne divisjonen. Det må de imidlertid være i denne kampen. Dette er det nærmeste de kommer toppkamper denne sesongen ved siden av cupkampene de har spilt. Det er derfor ekstra spennende for oss å sende denne kampen og gi de håndballinteresserte i byen mulighet til å følge laget på HATV, sier sportsredaktør Rune Steen Hansen.

Håkon Kristiansen, som har vært en av HATVs fotballkommentatorer denne sesongen, tar imot seerne klokka 19.25.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat