16. des
Rannveig Haugen
 
Haugen i tenkeboksen

Publisert: 08.mai.2008 12.26
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamars håndballkaptein, Rannveig Haugen, er i tenkeboksen og regner med å gi Storhamar beskjed i løpet av mai måned om hun fortsetter eller ei.
- Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Det kommer mye an på studiesituasjonen min, og de studiene jeg vurderer, kan jeg ikke ta i Hamar, sier Rannveig Haugen til HA-sporten.

Alternativet for Rannveig kan være å flytte til Oslo, og da ser hun det som ubrukbart å pendle til Hamar for å spille eliteseriehåndball.
Denne sesongen har Rannveig stort sett vært forsvarsspiller i Storhamar. Hun har ytret ønske om å få mer offensiv spilletid - noe trener Arne Senstad har sagt han ikke kan garantere.
- Er det avgjørende om du får mer spilletid i angrep?
- Nei. Hvis jeg blir i Hamar, så spiller jeg for Storhamar.
- Har du vært i kontakt med noen Oslo-klubber?
- Nei, det har jeg ikke. Akkurat nå er jeg i tenkeboksen, og jeg regner med å gi Storhamar beskjed i løpet av mai, sier Rannveig Haugen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke