buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
RÅDGIVER: Heidi Tjugum sto over gårsdagens kamp, men var med som lagleder og rådgiver for Stine Lidén.
 
Heidi måtte prioritere
Heidi Tjugum og Arne Senstad måtte gjøre et valg. Dermed valgte de ut gårsdagens kamp mot Byåsen for å ha Heidi spilleklar til E-cup søndag og semifinale mot Byåsen onsdag.

Publisert: 06.nov.2008 06:27
Oppdatert: -
HAMAR: - Vi tar ingen sjanser. Heidi har store problemer med kneet etter søndagens kamp, sa Arne Senstad til HA-sporten før gårsdagens seriekamp mot Byåsen.

- Hadde vi brukt henne i dag, kunne hun vært ute til jul. Samtidig har jeg vært klar på at cupkampen mot Byåsen og seriekampen mot Stabæk er de viktigste kampene våre før jul, sier Senstad.
- Grunnen til at jeg var så sint etter kampen søndag, var at kneet var så vondt, fastslår Heidi Tjugum, som kalte det kald prioritering da hun valgte å stå over gårsdagens kamp.
- Jeg måtte ha ei pause nå, ellers er jeg redd jeg kunne ha vært ferdig, sier Heidi om korsbåndskaden som har forfulgt henne lenge.
Hun har smerter i kneet hele tiden, og må trene mye styrke for å kunne være med på håndballbanen.
- Jeg får lov av Arne til å styre det selv, og jeg er på grensa hele tiden. Men det er så utrolig moro å spille, og akkurat nå er onsdagens semifinale i cupen det største for meg, sier Heidi Tjugum, som etter alt å dømmer er tilbake i målet mot HC Leipzig søndag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat