buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KLAR: Patrick Thoresen er klar for Norges første kamp i VM, mot Finland. I går plukket han ut sine VM-stjerner. Til venstre landslagssjef Roy Johansen.
 
Her er Patricks VM-stjerner
Norges største stjerne er Patrick Thoresen. HA-sporten spurte ham om å vurdere hvem han mener er de største stjernespillerne på de andre lagene i VM. Her er de 20 spillerne han plukket ut.

Publisert: 25.apr.2009 05:12
Oppdatert: -
ZÜRICH: Mange av verdens beste spillere er opptatt med sluttspill i NHL, samtidig som VM pågår i Sveits. Mesterskapet er likevel ikke fritt for stjerner. Patrick Thoresen er Norges største stjerne. Her er hans vurdering av hvilke andre spillere man bør holde et ekstra øye med i kampen om VM-gull.
Heatley og SpezzaCanada: Dany Heatley. En av de aller beste spillerne i årets VM. I fjor scoret han 12 mål og hadde åtte målgivende pasninger på 9 kamper, og ble kåret til mesterskapets mest verdifulle spiller, akkurat som i 2004. På klubblaget, Ottawa Senators, spiller han sammen med nestemann på listen, Jason Spezza. Duoen har sammen med Daniel Alfredsson siden 2005 vært av de mestscorende rekkene i NHL.

Jason Spezza: Klubb- og rekkekamerat med Heatley. Spiller på motsatt ving.
Dwayne Roloson: Målvakt i Thoresens gamle klubb, Edmonton Oilers i NHL. 39 år gammel.
Shane Doan: Kaptein på Phoenix Coyotes. Var også kaptein på VM-laget som gikk ubeseiret gjennom hele mesterskapet og tok gull etter å ha slått Finland 4-2 i finalen i Moskva i 2007.
Marty St. Louis: Hadde 80 målpoeng på 82 kamper for Tampa Bay Lightning i NHL i 2008/2009-sesongen.

Møter Jagr mandagRussland: Alexander Radulov: Ble draftet som nummer 15 totalt i NHL i 2004. Spiller nå i hjemlandet, for Salavat Yulayev Ufa. Scoret i NHL på sitt første skudd i karrieren, for Nashville Predators. I 2007 ble han utestengt i en kamp i sluttspillet, etter å ha slått ned Sharks-spiller Steve Bernier bakfra.

Oleg Tverdovsky: Back i samme klubb som Radulov. Etter litt innblanding fra Mats Zuccarello Aasen, tar Thoresen med en defensiv mann. Kan vise til to triumfer i Stanley Cup.
Ilya Kovalchuk: 91 målpoeng på 79 kamper i grunnspillet i NHL i fjor, og var på laget som vant VM-gull samme sesong. Ble draftet av Atlanta Trashers som nummer en i 2001.
Alexei Morozov: 70 målpoeng på 49 kamper for Ak Bars Kazan i KHL 2008/2009.
Tsjekkia: Jaromir Jagr: Fortsatt regnet som en av topp ti i NHL, hva mål, assist og poeng angår. Er nå i russiske KHL og spiller for Avangard Omsk. To ganger Stanley Cup-vinner og har vært på All Star-laget i NHL hele sju sesonger. Møter Norge mandag.
Ales Hemsky: Fra gamleklubben Edmonton. Draftet som nummer 13 i 2001. Debuterte i hjemlig liga som 16-åring.

Bare to svenskerSverige: Tony Mortensson: Klubbkamerat med Morozov i Ak Bars Kazan. Plukket ut til flere showkamper, blant annet av Tsjekkias Jaromir Jagr.

Loui Eriksson: Dallas Stars. Scoret sitt første NHL-mål i debuten mot Colorado i 2006. I fjor hadde han en meget god sesong, og noterte seg for 63 målpoeng på 82 kamper.
- Skal du ikke ha med flere svensker?, spør Zuccarello Aasen.
Nei. Disse to får holde. Resten er bare buljonger, gliser Thoresen.
Finland: Petteri Nummelin: Back på Thoresens sveitsiske HC Lugano. Vært innom NHL og Espen Knutsens tidligere klubb, Colombus Blue Jackets. Flere ganger kåret til beste back i Finland og i Sverige. Også i VM i 2000.
Antti Miettinen: Spiller i NHL for Minnesota Wild. Hadde stor suksess i SM-liiga, og ble draftet av Wild, men har slitt med skader etter turen over dammen.

Og en danskeHviterussland: Ruslan Salei: Back fra Colorado. Draftet som nummer ni av Anaheim Ducks i 1996. 13 sesonger bak seg i NHL.

Mikhail Grabovski: I Toronto Maple Leafs. En av rookiene med flest mål i fjor, med 20 mål og 28 assist på 78 kamper.
Danmark: Mikkel Bødker: Til svenske Frölunda som 15-åring. Senere draftet av Kitchener Rangers i OHL. Med stor suksess der, havnet han i Phoenix Coyotes i NHL.
Østerrike: Thomas Vanek: Draftet av Buffalo Sabres i NHL som nummer fem i 2003. 64 poeng på 73 kamper 2008/2009.
Sveits: Mark Streit: New York Islanders. Spilt i 10 VM og ett OL for årets vertsland.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat