buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
NYTT DEK­KE: HOA-sjef Vig­go Sund­moen ser på mu­lig­he­te­ne til å in­ves­te­re i ni nye håndballgolv i Vi­king­ski­pet.Foto: Jens Erik Jens­rud
 
HOA vurderer ni nye håndballgolv
Sammen med Storhamar Håndball og distriktets næringsliv vurderer Hamar Olympiske Anlegg (HOA) å gå til innkjøp av ni nye håndballgolv til om lag to millioner kroner i Vikingskipet.

Publisert: 28.sep.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Det gamle fotball- og håndballdekket i Vikingskipet er i ferd med å bli utslitt. Etter et initiativ fra Storhamar Håndball, har HOA-direktør Viggo Sundmoen sett på muligheten til å investere i et nytt dekke som blant annet kan benyttes til håndball.
Saken skal opp i HOAs styremøte i slutten av oktober, og Sundmoen håper at HOA skal få til et samarbeidsprosjekt med Storhamar Håndball og distriktets næringsliv for å gå på en investering på om lag to millioner kroner.


Storhamars H2O-cup


- Et nytt dekke er veldig viktig for Storhamars H2O-cup, og arrangementet er fantastisk bra for oss i en periode da det skjer lite i Vikingskipet i mai/juni. Dessuten er det et viktig arrangement for Hamar, sier Sundmoen til HA-sporten.
I vår var det påmeldt over 300 lag til turneringen, men det var «bare» plass til 225 lag, som i løpet av en helg spilte 625 kamper på ti baner.


Viktig inntektskilde


For Storhamar er også H2O-cupen en svært kjærkommen inntektskilde. Klubbens folk legger ned om lag 2.500 dugnadstimer, og Sundmoen mener det er riktig og viktig at turneringen også må være klubbens arrangement i framtiden med HOA som en naturlig samarbeidspartner - slik det har vært til nå.


Brukermuligheter


HOA ser også på mulighetene til å bruke et nytt dekke til andre formål. Det kan være snakk om seniorturneringer i håndball, innebandy, fotball for yngre med mer.
- For oss må det være en forsvarlig investering, og da må vi kunne bruke dekket til flere ting, sier Sundmoen.
HOA-sjefen er godt i gang med å vurdere to ulike typer håndballgolv, og han kan fortelle at den ene typen vil bli brukt under OL i London og det andre vil ligge på plass i herrenes håndball-VM i Sverige i januar neste år.


Flyttbart dekke


- Betyr det at Storhamar kan spille eliteseriekamper i Vikingskipet - om det skulle være ønskelig?
- Det skal jeg ikke si noe bestemt om, for i Vikingskipet vil dekket bli lagt direkte på betongen. Men det er flyttbart, og det kan eventuelt legges på sportsgolvet vi har i Hamar OL-Amfi. Håndballdekket vi har hatt i Hamar OL-Amfi, er nå såpass slitt at det ikke kan benyttes til topphåndball lenger, men vi bruker det fortsatt som ett av ti banedekker i Vikingskipet, sier Viggo Sundmoen til HA-sporten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat