23. okt
 
Hulleberg fortsetter

Publisert: 08.apr.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Ole Erik Hulleberg fortsetter som leder for Storhamar Håndball. Det ble vedtatt av en enstemmig forsamling på årsmøte.
Breddeleder Aud Riseng fortsetter i styret, det samme gjør eliteleder Atle Bronkebakken.
Ny i styret er Jan Kåre Hjelmseth.
Styrets hovedfokus de siste årene har vært å snu den økonomiske utvikling. Regnskapet som ble lagt fram var i overskudd, som HA skrev tirsdag.
- Snuoperasjonen har vært tøff, men helt nødvendig for å sikre klubbens framtid. Heretter skal vi jobbe med realistiske budsjetter, sier Hulleberg i en pressemelding.
Styret startet onsdag jobben med et strategiarbeid. Det neste året skal Storhamar Håndball definere klubbens visjon, mål og verdier.
- Vi skal bevisstgjøre oss selv på hvem vi er, hvor vi vil og hvordan vi skal komme dit. Visjonen, målene og verdiene skal være retningsgivende for beslutningene vi skal i klubben, fortsetter Hulleberg i pressemeldingen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke