buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
glad: Kamilla Sundmoen er glad for at hun og Storhamar er tilbake i eliteserien. Her er hun avbildet under klubbens kickoff på CC Stadion i går kveld. FOTO: sTIAN hØGSVEEN Original bildetekst:
 
Hun er viktig for oss. Alle ser opp til henne.
Trener Arne Senstad var klar på én ting da Storhamar berget seg fra konkurs i fjor: Han måtte ha med kaptein Kamilla Sundmoen videre.

Publisert: 26.aug.2016 10:12
Oppdatert: 26.aug.2016 10:17

Da Storhamar ble degradert fra eliteserien våren 2015, hadde Arne Senstad akkurat skrevet under som ny hovedtrener i klubben.

Og situasjonen var mildt sagt kritisk.

Dette ble vist i torsdagens episode av «Veien tilbake» på h-a.no.

Han så for seg en tøff sesong, men han viste at det var et lys i den andre enden av tunnelen.

– Jeg kjente spillergruppen, selv om det var noen nye siden sist jeg var i klubben. Dersom jeg hadde lagt meg ned, kunne det gått galt. Jeg lovet spillerne ny hall, og så var det flere andre gevinster dersom vi sto sammen. Vi skulle få ny hall, nye folk inn, og så håpet jeg på en bedre struktur rundt klubben, sier Senstad.

viktig spiller

Han understreker viktigheten av Sundmoens videre satsing i gul og blå drakt.

– Hun er viktig for oss. Alle ser opp til henne. Derfor var det veldig viktig for meg at vi fikk med Kamilla videre. Mange identifiserer seg med både Kamilla og Storhamar. Miljøet vi har i Hamar er unikt, og jeg mener at det er helt unikt i Idretts-Norge, sier Storhamar-trener Arne Senstad til HA-sporten.

glad sundmoen

Kamilla Sundmoen synes det er stas å få vise fram det indre livet i Storhamar.

– Det har vært mange positive tilbakemeldinger, og så er det morsomt at folk får et innblikk i hvordan vi har det, sier Sundmoen, som setter pris på det Senstad sa i torsdagens episode.

– Jeg synes det er veldig tillitsfullt at han sa det han sa om meg. Han gikk foran og sa at vi skulle klare dette, så det er hans fortjeneste. Dersom noen gikk foran, ville resten følge etter. Og det skjedde. Vi er en fing gjeng, sier Sundmoen.

Hun tror på en god comeback-sesong i eliteserien.

– Jeg tror håndballinteressen er ganske god. Vi har fått god drahjelp av serien, og så har det vært mye positivt. Jeg håper og tror at det kommer mange på serieåpningen vår, sier hun.

– ekstremt viktig

Linn-Marie Birkeland, som selv hadde flere tilbud før fjorårets sesong, er klar på viktigheten av Sundmoens signatur.

– Det var ekstremt viktig at både Kamilla og Arne valgte å bli med videre – både for spillergruppen og publikum.

ikke bare kjeft

Senstad har tidligere snakket til HA-sporten om at han er forberedt på debatt rundt hans lederstil, og han innrømmer at han har gruet seg litt til premieren.

– Jeg ser at jeg har noe å gå på på sidelinjen. Men ofte når jeg kjefter på spillerne på banen, er jeg konstruktiv og gir ros etterpå, sier han.

I går holdt klubben kickoff på CC Stadion, der rundt 200 tilskuere hadde møtt opp for å vise sin støtte. Les mer på www.h-a.no!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat