buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Ikke oversikt over klubbene

Publisert: 05.jun.2008 06:03
Oppdatert: -
HAMAR: Serieforeningen i håndball har ifølge daglig leder Arild Østeby, ikke en konkret oversikt over hvilke forsikringer klubbene har.

- Jeg tror de fleste eliteklubbene mer eller mindre har en slik avtale på plass. Jeg sier mer eller mindre, fordi det har vært en usikkerhet om hvilke spillere som skal ha en slik ordning, sier Østeby.
Utfordringen i håndball i forhold til for eksempel fotball, er at det ikke finnes en standardavtale som alle spillere må ha, som blant annet regulerer en minstelønn.
Menge håndballspillere har ikke noen lønnsmessig fordel av å spille i eliten, men reglene sier likevel at alle utøvere i samme prestasjonsgruppe, eller personer som gjør samme type arbeid, skal ha lik forsikring.
- Det har pr. i dag ikke alle klubber, sier Østeby.
Serieforeningen har arbeidet for at alle klubbene skal skaffe seg gode yrkesskadeforsikringer, og han ser det som en mulig del av lisensgrunnlaget i løpet av noen år.
- Det er lovpålagt av myndighetene, og det er myndighetene som kontrollerer dette, men det er noe håndballforbundet også kan jobbe mer med, fastslår Østeby.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat