23. okt
STORT GLIS: Anja Edin liker seg i VM-landet Kina. Her er Edin og Tine Stange under pressetreffet i går.
 
Imponert over Edin
Anja Edin er klar over at VM kan bli alt eller ingenting for hennes del. Men hun nyter livet og er stolt. Norge-veteran Tonje Larsen har tro på Edin i VM

Publisert: 05.des.2009 05:03
Oppdatert: -
SUZHOU: Det er spesielt samarbeidet mellom Edin og Heidi Løke Larsen tror blir en suksess.
Stor nyvinning
- OL-laget i fjor er nok det beste jeg har spilt på noen gang. Men jeg synes de nye som har kommet inn i år har gjort det bra. Den største nyvinningen er samspillet mellom Anja Edin og Heidi Løke. Det samarbeidet de utviklet i Gjerpen får landslaget nyte godt av nå, sier Tonje Larsen.

Anja Edin er et eneste stort glis for tida. Etter TV-plass under hundrevis av kamper fra internasjonale mesterskap i snart 20 år, står hun nå midt oppi alvoret selv. Forrige gang Edin var i Kina var det snakk om annet.

- Planlegger lite
- Da var vi i Beijing i tre-fire dager. Turen ble tatt nesten på sparket, og vi hadde nesten bare med oss pass, visum og kredittkort til handling, sier Edin til NTB.

Nå blir det lite av slikt de neste to og en halv ukene. Edin har frisket opp en del kamper med perler av innspill og mål.
- Jeg har innstilt meg på alt med tanke på VM. At jeg får spille lite eller mye. Kanskje får jeg bare et halvt minutt i en kamp. Da gjelder det å gjøre noe bra. Men egentlig liker jeg ikke å planlegge for mye. Jeg tar det mye som det kommer.

Forsvarstrening
- Jeg er stolt av å være med på landslaget. Det gir meg en god følelse, sier 26-åringen.

Hun kom ikke med i VM-troppen i første uttak. Da svarte hun med febrilsk forsvarstrening for å overbevise trener Thorir Hergeirsson. Satsingen innebar også økter med Elverums herrer.
I gruppespillet skal Japan, Tunisia, Chile, Ungarn og Romania få kjenne på Norges og Storhamars Anja.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke