24. okt
 
INFO: Anja Edin-spalte: Må Våg(e)

Publisert: 04.apr.2009 05:41
Oppdatert: -
I dag spiller vi sesongens siste seriekamp. Våg venter på oss i Kristiansand. Vinner vi denne kampen har vi sikret 4.plass i årets Postenserie dersom Nordstrand slår Stabæk. Som Arne sa: 4. plass er kjip, og i utgangspunktet sur, siden bronse er så uendelig mye bedre, og bare ett hakk over. Likevel er den viktig for oss å kapre. Dersom vi kommer blant de 4 beste møter vi laga fra 5.-8. plass på tabellen i kamp om sluttspillet. I tillegg er det viktig for oss å vinne den siste kampen. Det er alltid det siste vi blir husket for. Og det er alltid det siste vi husker best selv. Vi ønsker en super avslutning på årets sesong, og vi er strålende fornøyde med å ha slått årets bronselag (Tertnes) to ganger i år. Og vi føler selv vi er inne på vinnersporet. Stine har spilt sine livs kamper - både med A-lag og i Lotto-sluttspillet som var forrige helg. Reidar har truffet minst to skudd i basketball. Maja uttaler selv at hun er usedvanlig fornøyd med utseende om dagen, og alle har vi en mer innholdsrik hverdag etter at TV3 begynte å vise Paradise Hotell. Vi har trua på at alle disse positive faktorene vil gi utslag i kampen i kveld.

Og som en bonus arrangerer Våg avslutningsfest for oss i etterkant av kampen sammen med dem, så vi tar det som en tur med overnatting i Julius-byen. I den forbindelse vil jeg gjerne komme med noen ord til lederne i Storhamar. Som de omtenksomme sjelene de er har de nemlig tatt hensyn til at det er palmesøndag dagen etter. Dette mener de må markeres sammen med familien, og har derfor booket fly hjem før fuglene fiser. Dette er vi veldig takknemlige for. Særlig oss inntrengere som ikke har noen familie på mils omkrets…
Underveis i kampen kunne vi ikke la være å legge merke til Arnes ivrige fraser fra benken. Han blei faktisk så ivrig at han kvalifiserte seg både til gult kort og utvisning. Arne beklaget seg og spurte oss i ettertid om vi blei påvirket av dette på banen. Selv var jeg svært tilfreds med trenerne denne kampen og sa at det ikke var noe problem så lenge det ikke blei en vane. Jeg trudde min støtte til sjefen skulle bli positivt tatt i mot, men jeg følte nesten at jeg fikk gult kort rett tilbake fra han: - Anja, deg hadde jeg ikke forventet noe annet svar fra… Du følger jo ikke med på det jeg sier uansett! Riktignok blei dette sagt med et godt smil om munn, men jeg føler likevel at dette er rett tid for å svare. For jeg har en liten kommentar til vår kjære sjef når det gjelder kommunikasjon. Vi hadde KVINNELIGE dommere. Dermed er det ingen grunn til å drive å rope og skrike. Alle vet at taktikken når det gjelder jenter er å snakke lavest mulig. Det er jo da vi jenter trur det er noe interessant og gidder å følge med. Kanskje ville dommerne trudd at de var heldige utvalgte som fikk akkurat denne superhemmelige beskjeden fra Arne, tatt det til etterretning og både gult kort og utvisning kunne vært unngått. (Evt. kunne han avsluttet diskusjonen med dommerne med Stine Lidèns velkjente setning når hun ikke har flere argumenter å komme med: - Greit, jeg liker dere ikke uansett. Ikke snakk til meg! )


Ønsker dere alle en god påske.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke