buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
DIALOG: Arne Senstad har hatt en god dialog med Maja Jakobsen mens hun var i Byåsen.
 
Jakobsen tilbake
Etter ett år i Byåsen, er Maja Jakobsen (21) på vei tilbake til gamle trakter. Raufoss-jenta har fått et kontraktsforslag av Storhamar på to år, som hun trolig signerer de nærmeste dagene.

Publisert: 27.mai.2011 08:39
Oppdatert: -

HAMAR: Etter to sesonger i Storhamar, gikk Maja Jakobsen foran fjorårets sesong til trondheimsklubben Byåsen. Da Storhamar hadde sin første trening etter ferien i går kveld, sto en forkjølet Jakobsen på sidelinja.

Roser Byåsen

Storhamars trener Arne Senstad legger ikke skjul på at han har hatt en dialog med Jakobsen under oppholdet i Byåsen.
- Jeg har pratet med hun jevnlig hele tiden, og utøveren våren kom det fram at hun ønsket seg litt tilbake til Storhamar, etter mye sykdom og lite spilletid i Byåsen, forteller Senstad til HA-sporten.
Jakobsen hadde i utgangspunktet igjen ett år av sin kontrakt i Byåsen, og Senstad roser klubben i måten de har taklet situasjonen.
- Byåsen har vært fantastiske hele veien. Det har vært en veldig ryddig prosess, uten å brenne noen bruer.

Fikk kyssesyken

21-åringen hadde en god start i Byåsen hvor hun fikk bra med spilletid, deretter fulgte en periode hvor hun ikke fikk spille så mye, uten helt å vite hvorfor. I november ble ungjenta rammet av kyssesyken, og har nesten ikke spilt håndball siden.
- Det var tungt å være så sjuk, innrømmer Jakobsen, som synes det var godt å ha Storhamar i bakhånd.
- Jeg visste at jeg alltid var velkommen tilbake til Storhamar.

Ikke et steg tilbake

I slutten av april ble det avgjort at Jakobsen ikke skulle gå på enda en sesong med Trondheimslaget. I går var hun altså på Hamar, og det er bare signaturen på kontrakten som mangler for at hun offisielt spiller i gult og blått kommende sesong.
Alt tyder på at den venstrehendte spilleren signerer i løpet av noen dager, og hun føler selv at det ikke vil være et steg tilbake.
- Jeg må spille for å utvikle meg, i tillegg har jeg lyst på mer ansvar.

Gleder seg til å spille

Raufoss-jenta legger heller ikke skjul på at hun har savnet sine lagkamerater i Storhamar. Hun har også savnet det å spille i Prestrudhallen.
- Det hadde vært gøy å spille i Prestrudhallen igjen. Det er en mye mindre hall enn den jeg spilte i med Byåsen, hvor man hører publikum bedre.

Tror på bedre utvikling

Jakobsen mener også de to årene hun har hatt i Storhamar, har vært de årene hun har utvikla seg mest som håndballspiller.
Hun tror det kan være en riktig avgjørelse å komme tilbake igjen. Først og fremst for å spille seg i form igjen.
- Det som er viktig for meg er å få spilletid, og bygge opp igjen selvtillit.
- I tillegg tror jeg at jeg kommer til å utvikle meg enda mer i Storhamar, sier Jakobsen, som mener hun kan bidra med mye fart i laget.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat