23. okt
 
Jenny Grøtan er friskmeldt
Byåsen-streken har ikke «Northug-viruset», og er klar for semifinalen i sluttspillet mot Storhamar onsdag.

Publisert: 29.apr.2014 14:55
Oppdatert: 29.apr.2014 17:02

Returoppgjør semifinale i sluttspillet: Byåsen - Storhamar

TRONDHEIM (adressa.no): - Formen kjennes mye bedre ut, og nå er jeg klar for å ta i alt jeg har for å vise dem at vi er det beste laget, sier en svært glad Grøtan.

Hun måtte se den første semifinalen, der Byåsen tapte 28-27 på bortebane, fra tv'en hjemme på grunn av at hun ikke hadde fått svar på virustestene hun tok før helgen. Men i dag fikk hun den gledelige beskjeden om at hun hverken har «Northug-viruset» eller noe annet virus i kroppen.

- Jeg ble selvsagt utrolig glad for det, men akkurat nå er jeg litt overrasket over at det ikke var noe virus å spore i det hele tatt, ler strekspilleren.
- Det var vel bare en vanlig, men svært langvarig, forkjølelse, sier hun.

Storhamar leder med ett mål etter den første semifinalen, noe som ikke mye i håndball, men Byåsen-trener Claus Mogensen er svært fornøyd med at Grøtan er friskmeldt slik at han har en god tropp klar for returoppgjøret.

- Det er klart det gir oss flere muligheter med en så dyktig spiller. Hun er annerledes enn Maren (Gundersen journ.anm.), og de to kan også stå sammen i forsvaret slik at andre spillere kan få pauser, sier han.

- Hvordan ser du på sjansene deres i morgen?

- Storhamar ser ut til å ha truffet formen på slutten av sesongen, så jeg mener at det er 50/50 sjanse for at vi går videre til finalen, sier Mogensen.

Trondheim Spektrum, A-hallen, Onsdag kl. 19:00

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke