buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
TRENING: Storhamar-trener Arne Senstad er godt fornøyd med treningene etter kampen mot Stabæk. Fra venstre Maja Jakobsen, Sofia Berndtsson, Arne Senstad, Lise Løke og Anja Edin. Foto: Mattis Røhne
 
Jentene svarte
Storhamar-trener, Arne Senstad, roser spillerne sine for to gode treningsøkter etter den svake kampen mot Stabæk. Nå håper han å se igjen de gode taktene i dagens bortekamp mot Flint.

Publisert: 29.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: - Vi har truffet med det vi fokuserte på etter tapet for Stabæk. Jentene har jobbet veldig bra, og vi har to gode treningsøkter bak oss for dagens kamp, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Verken han eller spillerne var fornøyde med de viste mot Stabæk, og selv om forsvarsspillet ikke var patent, var det først og fremst angrepsspillet som haltet.

Mer lojalitet

Etter den svake Stabæk-kampen var dette noen av stikkordene det skulle fokuseres på:
Mer lojalitet til spilleplanen.
Bedre samhandling.
Være mer opptatt av å gjøre lagvenninnene bedre.
Sette mer fart i angrep.
Være skjerpet hele tiden.
Flinkere til å utføre de grunnleggende ferdighetene i forsvar, som å flytte beina og gå på motstanderens arm.

- Må opp mange hakk

- På treningene torsdag og fredag har vi kjørt gjennom ting vi har slitt med å få til før i år, og jeg synes det har vært litt av de gamle taktene over laget igjen, sier Senstad.
- Det er ikke sikkert det er gjort på et par dager å snu det hele, men det virker som om vi har truffet, så får vi se om vi får ut alt i kamp, sier Senstad.
Storhamar-treneren er klar på at hele laget må opp mange hakk i dagens kamp i Nøtterøyhallen.

Et helt annet lag

- Det hadde vært veldig forløsende om vi hadde lyktes, og er vi lojale og følger planene våre samtidig som vi kan sette inn maks trøkk, tror jeg vi skal få se et helt annet Storhamar-lag mot Flint, håper Senstad.
Han synes også han har fått gode svar av de som har sittet mye på benken i det siste, og Senstad ser ikke bort fra at det er flere som vil få spilletid mot Flint, som har vunnet to av sine fem kamper så langt i seriespillet.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat