buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Jobber med å stabilisere Anja
Storhamar-trener Arne Senstad ble imponert over Anja Edins landslagsspill mot Frankrike. Hun var god mot Ungarn i går kveld også. I det daglige treningsarbeidet jobber han med å stabilisere henne på dette nivået.

Publisert: 24.sep.2009 05:16
Oppdatert: -
HAMAR: - Slik hun spilte mot Frankrike, var hun en fantastisk håndballspiller. Nå er det viktig at hun stabiliserer seg på dette nivået. Det jobber vi med, sier Storhamar-trener Arne Senstad.

Landslagstrener Thorir Hergeirsson er begeistret for måten Anja spiller håndball på, og han mener hun løser den offensive rollen i et 5-1-forsvar veldig bra.
- Også vi har brukt Anja litt i den rollen, og hun er absolutt et alternativ, sier Senstad, som også har benyttet Kamilla Sundmoen og Inger Senstad offensivt i 5-1-formasjonen.
- Vi har spilt både 3-2-1 og 5-1 i forsvar, men det er i en 6-0-formasjon vi har gjort våre beste kamper, mener Storhamar-treneren.
Senstad tror ikke først og fremst det er formasjoner og system det handler om når Storhamar viser brister i forsvarsmuren.
- Nei, Det handler mer om individuelle ferdigheter, vilje og styrke til å spille forsvar. Hver og en av spillerne må være villige til å gjøre jobben, og som jeg har sagt tidligere; vi har et veldig offensivt anlagt spillermateriell. Jentene var gode bakover i treningskampene, men vi har ikke funnet tilbake den defensive tryggheten vi hadde i sesongoppkjøringen.
- Men det er fint å se at Anja fungerer så godt i rollen på landslaget, og nå håper jeg hun tar med seg den gode formen hjem, sier Senstad.
Storhamar har spillefri i helgen, men tirsdag går turen til Trondheim der Byåsen er vertskap.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat