13. des
TERTNES-EKSPERTEN: Lene Jøranli har for vane å spille godt mot Tertnes. Det gjorde hun i går også. Nå er Storhamar på god vei mot bronsen.
 
Jubler alltid mot Tertnes
Tertnes - Storhamar 24-31 Storhamar og Lene Jøranli (25) har for vane å juble etter kamper mot Tertnes. Også i går kunne hun ta fram seiersgliset, og etter to poeng mot Tertnes, har Storhamar sikret seg tre poengs forsprang til Tertnes i bronsekampen.

Publisert: 25.feb.2010 05.00
Oppdatert: -
BERGEN: Lene Jøranli har ikke vært skikkelig i flytsonen den siste tiden. Både hun og keeperkollega Stine Lidén har måttet se mange baller gå forbi både seg og et forsvar, som ikke har vært altfor imponerende.

I går satt forsvarsspillet, og Lene Jøranli hentet igjen fram kvaliteten hun har for vane å ta fram når Tertnes er motstander.

Tertnes-ekspert
Det var mot Tertnes hun fikk sitt gjennombrudd på Gjøvik og Vardal i 26. januar 2003.

Det var mot Tertnes i Bergen 14. januar seks år senere hun fikk sitt gjennombrudd som Storhamar-keeper.
Og i går, 24. januar, var hun igjen en veldig viktig brikke da Storhamar avgjorde den såkalte bronsekampen til sin fordel.
Selv husker hun hjemmekampen mot Tertnes 1. april i fjor som den beste, men ja, hun syntes det gikk bra i går også:
- Jeg ble ikke imponert over Tertnes, men vi var gode. Og jeg vil takke Daria (Boltromiuk) og Inger (Senstad) for veldig godt forsvarsspill. Deres jobb var viktig for mitt spill, sier Lene Jøranli til HA-sporten.
- Det går litt opp og ned, men jeg var veldig gira i denne kampen. Det sto jo om bronsen, sier Lene som er inne i sin siste Storhamar-sesong.

Tror på bronse
Seks serierunder før slutt har Storhamar sikret seg tre poengs forsprang på Tertnes i kampen om seriebronsen. Nordstrand ligger fire poeng etter, Stabæk fem.

Ingen vil slå fast at bronsen er i havn etter gårsdagen seier, men Kamilla Sundmoen, som var kampens ener sammen med Inger Senstad, sier det slik:
- Ja, jeg tror vi tar bronsen nå. Men jeg hadde trodd det skulle bli en mye tøffere kamp, sier kapteinen, som har vært med på fem seirer og en uavgjort mot Tertnes i eliteserien.

Senstad vil vente
Arne Senstad vil ikke kassere inn noen medalje ennå.

- Nei, jeg er like spent hver gang vi spiller, sier treneren og minner om at det fortsatt er mange tøffe kamper igjen.
- Vi gjør jobben når vi er gode, og det var vi fra start av i dag. Men slipper vi oss ned, så…
Da Byåsen kjørte frimerke på Anja Edin forrige onsdag, fikk Storhamar store problemer med å få flyt i angrepsspillet. I går ble både Kamilla Sundmoen og Anja Edin klistret, men denne gangen hjalp det heller lite.
- Mot Byåsen var spillerne slitne etter Frankrike-turen, og vi greide ikke å utnytte rommene. Vi visste at Tertnes ville komme ut i forsvar, og i dag passet det godt. Inger Senstad kom ut i rommet og var god og viktig for oss. I tillegg var Maja Jakobsen på gang igjen, og når vi får mye rom, har vi også to gode strekspillere, sier Senstad som også tar med keeper Lene Jøranli på skrytelista.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke