buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
JUBEL: Kamilla Sundmoen jublet sammen med lagvenninnene etter å ha halt i land seieren i kampens siste sekunder.
 
Kamilla avgjorde sekundthriller
Storhamar-Levanger 25-24: Levanger ledet i 35 minutter, men Kamilla Sundmoen kriget inn tre mål de siste 83 sekundene (!) og løftet taket i Prestrudhallen.

Publisert: 09.nov.2011 21:09
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar åpnet kampen bra og ledet 6-3 og 9-7, til tross for flere brente målsjanser i gode avslutningsmuligheter. Men så tok gjestene fra Levanger over, og hjemmelaget falt tilbake til gamle synder med lavere tempo, dårligere samspill og litt lavere intensitet. Plutselig sto det 10-13 til pause.Riktignok var Storhamar nærmere til pause enn i cupkampen mot Levanger for noen uker siden, da laget spilte svært godt i andre omgang, men onsdag kveld kom ikke den samme snuoperasjonen tidlig i andre omgang. Gjestene ledet med fire mål på 12-16 og kriget godt i eget forsvar. Halvvegs i omgangen ledet Levanger 20-17, og selv om Storhamar innimellom var ett mål bak, svarte Levanger og økte til to. Da de satte inn 24-22 med tre og et halvt minutt igjen, så det mørkt ut for de gulkledde, og stemningen i Prestrudhallen dalte.
Så tok Levanger timeout med 1.55 igjen, og det var med på å snu hele kampen. Gjestene fikk en litt billig utvisning midt på banen i en Storhamar-kontring, og plutselig var tempoet tilbake hos hjemmelaget. Kamilla Sundmoen kriget inn 23-24 etter 58.37, kontret inn 24-24 etter 59.01 og løp inn seiersmålet bare to fattige sekunder før slutt. Seiersbrølet og trampeklappen fra et stående publikum i ekstase løftet nesten taket i Prestrudhallen.
Les mer i torsdagens utgave av HA.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat