buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
FIGHTER: Kamilla Sundmoen fighter seg gjennom Tertnes-forsvaret, og dette er egenskaper som gjør at hun ble tatt ut på årets lag.Foto: Mattis Røhne
 
Kamilla forsterket Larvik
Ta det med ro. Kamilla Sundmoen skal ikke til Larvik. Men hun og Camilla Herrem var de eneste fra andre klubber det var plass til på årets lag foruten fem Larvik-spillere.

Publisert: 03.mai.2010 04:12
Oppdatert: -
Ta det med ro. Kamilla Sundmoen skal ikke til Larvik. Men hun og Camilla Herrem var de eneste fra andre klubber det var plass til på årets lag foruten fem Larvik-spillere.
DRAMMEN: Det var spillerne selv som hadde stemt på sine kolleger i årets eliteserie for kvinner. Heidi Løke ble årets spiller, og dette ble årets lag: Lene Rantala (målvakt), Nora Mørk (høyre kant), Linn Jørum Sulland (høyre bakspiller), Heidi Løke (linjespiller), Kamilla Sundmoen (midtre bakspiller), Tine Stange (venstre bakspiller), Camilla Herrem (venstre kant).
- Veldig ålreit
- Dette var veldig ålreit, sier en glad Kamilla Sundmoen til HA-sporten. Hun innrømmer at hun ble overrasket da navnet hennes ble lest opp i Drammen lørdag kveld.
24-åringen synes framfor alt hun har vært mer stabil og holdt et høyere nivå over lenger tid denne sesongen.
- Hva er målet nå?
- Satse skikkelig ett til to år til og se hvordan det går, sier Sundmoen.
- Utrolig gøy med EM
- Hva med landslagsambisjonene?
- Så lenge jeg er med, må jeg prøve å gjøre det så bra som mulig. Det hadde vært utrolig gøy å få spille EM, men jeg ser at det kan bli tøft å komme med.
Kamilla Sunmdmoen sier det bare er detaljer igjen før hun signerer ny kontrakt med Storhamar.
Ett eller to år?
- Det er blant annet spørsmål om jeg skal skrive på for ett eller to år - og noe i forhold til jobben.
Av helgens to ettmålstap mot Byåsen (31-30) og Tertnes (32-31) synes Kamilla semifinaletapet mot Byåsen fredag var det sureste:
- Hadde kampen vart i fem minutter til, hadde vi vunnet. 2. omgangen vår var bra, men vi var for dårlige i den første.
Hamar-laget jaget en utligning i sluttsekundene, men fikk det ikke til.
Da dommerduoen Håvard Kleven og Christian Ramberg blåste for passivt Storhamar-spill ni sekunder før slutt, fortalte Bent Svele akkurat hva han mente om det og fikk både to minutter og rødt kort.
2056F64020987E48Nytt ettmålstap mot Tertnes
Også i bronsekampen mot Tertnes ble det et ettmålstap.
Felles for Storhamar i begge disse sluttspillkampene er at prestasjonene har svingt veldig. Fra det store til det elendige, der de svake periodene har vært litt for dominerende. Mot Tertnes åpnet Storhamar-jentene bra, og ledet 6-2 før Tertnes snudde det hele til 7-6 i sitt favør.
Selv om de personlige feilene florerte, var det Storhamar som var i føringen og ledet 16-15 ved pause.
Etter pause falt prestasjonsnivået igjen. Tertnes var ved et par anledninger oppe i firemålsledelse, men så presenterte Anja Edin seg.
Hun hadde bare scoret ett mål i 1. omgang, og etter pause tok hun skikkelig tak og scoret åtte spillemål. Hun reduserte da også til 31-32, og hadde sjansen helt i sluttsekundene, men i kamp med klokka fikk hun litt for dårlig tid til å avslutte på sin beste måte.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat