buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Kamilla sliter med kneskade

Publisert: 14.mar.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar-kaptein Kamilla Sundmoen valgte å stå over gårsdagens seriekamp mot Fredrikstad i håp om å bli spilleklar igjen mot Larvik i Prestrudhallen onsdag.
- Kamilla har slitt med en meniskskade lenge, og nå har hun i tillegg pådratt seg en liten strekk i det ytre leddbåndet på venstre kne, sier Storhamars osteopat og fysioterapeut Nils Petter Engen.
- Jeg regner med at hun spiller mot Larvik, men dette er en type skade som kan ende opp med operasjon etter hvert, sier Engen til HA-sporten. Også Anja Edin sliter med en kneskade, og Arne Senstad valgte derfor å starte med Anja på benken mot Fredrikstad. Men med både Sundmoen og Edin ute, ble Storhamars angrepsspill en smule stereotypt, og det ble først fart i sakene da Anja kom innpå. Da gikk det ikke lange tiden før Storhamar hadde snudd 3-5 og gått i tet. For godt i denne kampen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat