buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Skadefri: Kamilla Sundmoen er endelig kvitt kneskaden hun har slitt med i 10 måneder. Foto: Kai Kristiansen
 
Kamillas skademareritt over
Fredag 5. oktober 2012 spilte Kamilla Sundmoen en praktfull landskamp, men skadet seg i sluttsekundene. Først nå, ti måneder senere, er hun endelig skadefri.

Publisert: 15.aug.2013 04:13
Oppdatert: -

Kamilla stråler når hun tusler gjennom gågata i Hamar. Smertene i kneet er borte, hun er bedre trent enn på lenge og i dag reiser hun og Storhamar på seks dagers treningsleir i Ungarn. Storhamar-kapteinen smiler igjen, etter den svært lange skadeperioden.

Aldri i tvil

- Jeg har aldri vært i tvil om at jeg skal komme tilbake på banen. Det har riktignok tatt veldig mye lengre tid enn jeg trodde, men endelig har det medisinske apparatet hos Olympiatoppen gitt meg grønt lys, smiler Sundmoen.
27-åringen vet likevel at hun har et kne som er slitent etter mange år med håndball. Det må hun ta hensyn til.
- Planen er å legge inn en dag i uka med alternativ trening. I min alder trenger kroppen litt mer hvile, ler Kamilla.

Alltid spent

Selv om den rutinerte bakspilleren har spilt en haug med kamper i eliteserien, blir hun alltid nervøs og usikker foran ny sesong.
- For min del er jeg avhengig av å kjenne på usikkerheten. Det er da jeg blir best, forteller Kamilla som mener årets utgave av Storhammar er spennende.
- Vi har fått inn fire nye jenter. Alle er med på å øke konkurransen og ikke minst bredden i stallen. Den nye treneren, Alfred Örn Finnsson, er i ferd med å sette sitt preg på laget. Han vet hva han ønsker, sier Sundmoen.

Ønsker temperatur

Kamilla forteller at Örn Finnsson trengte litt tid på å bli varm i trøya, men at han den siste tida også har tatt fram sitt islandske temperament.
- For meg er det perfekt. Jeg blir bedre av å bli jaget litt, sier Sundmoen som jobber hardt med å utvikle skuddet sitt, for å bli en trussel både fra distanse og på gjennombrudd.
Kamilla bruker ikke tid på å ergre seg over at skademarerittet forrige sesong ganske sikkert snøt henne for en plass på det norske EM-laget i Serbia i desember.
- Jeg tenker ikke på landslaget. Nå er det snakk om å komme tilbake for fullt og levere en god sesong for Storhamar, slår Sundmoen fast.
- Du vet det er VM i samme Serbia i desember 2013?
- Jada, det vet jeg, smiler en skadefri Kamilla Sundmoen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat