buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
JUBEL-JENTER: Banens beste spiller, Kamilla Sundmoen, kan slippe seiersjuebelen løs sammen Linn-Marie Birkeland. I bakgrunnen jubler fysioterapeut Nils Petter Enger sammen medr Betina Riegelhuth og Lise Løke, Marte S. Johansen og Maja Jacobsen.
 
Kamillas store jubelkveld
Mios Biganos - Storhamar 35-42 Først jublet Kamilla Sundmoen (24) over at Storhamar hadde kommet til kvartfinalen i cupvinnercupen. Mindre glad ble hun ikke da HA-sporten fortalte at Arne Senstad er innstilt på å ta tre nye år i Storhamar.

Publisert: 15.feb.2010 05:05
Oppdatert: -


I Frankrike

MIOS: Ledelsen i Storhamar Håndball ønsker tre nye år med Arne Senstad (40). Spillerne vil at treneren skal fortsette, og Arne Senstad selv er innstilt på å ta tre nye år.

- Jeg har vært i samtaler med klubbledelsen, som ønsker at vi skal gå på en treårsavtale. Det er jeg positiv til så fremt resten av brikkene faller på plass. Det er blant annet ikke gått noen kontraktsrunder med spillerne ennå, sier suksesstreneren.

Veldig, veldig bra
- Oi! Dette er veldig, veldig bra. Det er en supergod nyhet. Alle er klare på at vi vil ha med Arne videre. Se hva han har fått ut av oss! Det er helt suverent. Hele trenerteamet med Arne, Bent (Svele) og Reidar (Møistad) har gjort en kjempejobb. Dette var gode nyheter, sier Kamilla Sundmoen til HA-sporten.

Noen timer tidligere hadde kapteinen gått i bresjen for laget sitt i returkampen mot Mios Biganos. Storhamar hadde fire mål å gå på fra det første møtet i Prestrudhallen.
Med 42-35-seier i Mios, var det ingen tvil om avansementet.

Kamillas kamp
- Vi var enige om at vi ikke skulle være feige i denne kampen, men gå ut og være begeistret, forteller Sundmoen.

- Det ble veldig min type kamp også. Vi møter trege typer, og det passer meg bra. Og så hadde jeg så fryktelig lyst på en tur til i E-cupen. Og jeg håper vi ikke får Byåsen, forteller 24-åringen.
Hun scoret 11 mål - tre av dem på straffekast, og gjorde en stor jobb over hele banen. Sundmoen var også veldig flink til å ta returløpene når Mios brøt Storhamars angrep.
- Det irriterer meg at vi ikke løper hjem når vi leder med ti mål. 35 baklengsmål er for mye, men vi var gode i angrep. Vi er gode i kontringsspillet når hele laget kommer etter, sier Kamilla Sundmoen, som stortrivdes i den enkle hallen i Mios.
- Det var veldig bra liv og stemning. Franskmennene støttet laget sitt hele veien, men de kom og gratulerte oss etter kampen. Det var utrolig hyggelig, sier Sundmoen.

Full oppbakking
Kamilla synes det er veldig fristende å fortsette i Storhamar også neste sesong, men vil ennå ikke si noe bestemt til HA-sporten.

Faktum er at det bare er Izabela Duda som har kontrakt for neste sesong, men denne uka skal samtalene med spillerne starte.
Arne Senstad opplever at jentene virker veldig positive til å fortsette, og for hans eget valg har det vært viktig at de har gitt ham full oppbakking til å fortsette som trener.
- Jeg har spurt jentene, og jeg må innrømme at svarene varmet. Og som trener ser jeg muligheter til å dra dette videre. Vi skal dra til enda mer - i hvert fall i kvalitet på det vi gjør selv.

Sportslig eventyr
Storhamar har opplevd et sportslig eventyr under Arne Senstads ledelse. I sesongen 2006/07 førte han førte et i utgangspunktet middels 1. divisjonslag til eliteserien, for deretter å ta bronse i seriespillet i den første sesongen blant de aller ypperste i Norge.

Forrige sesong startet Storhamar på minus tre poeng, og til tross for at to viktige bærebjelker, Heidi Tjugum og Izabela Duda, ble borte under vegs, tok Storhamar en sterk fjerdeplass, var i semifinalen i sluttspillet og gjorde en god figur i europacupen..
Nå ligger laget på bronseplass i seriespillet, og er klar for kvartfinalen i cupvinnercupen.

Lærerik periode
Foran årets sesong var Arne Senstad litt i tvil om det ville være lurt å gå på nye sesonger i Storhamar etter å ha vært i klubben i fire år når denne sesongen er over. Nå er den tvilen borte.

- Jeg har utviklet meg selv gjennom disse årene også. Er hele tiden i en prosess både treningsmessig og i væremåte. Det har vært en lærerik og fantastisk periode. Vi startet på null, og se hva vi har opplevd etter hvert!
- Storhamar er blitt en stor del av livet mitt. Det betyr mye å føle seg ønsket, og uten støtte fra spillerne og folk rundt klubben, ville det ikke vært så lett å fortsette. Men både klubben og jeg selv er innstilt på det, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Han er klar til å føre en rød tråd videre for de gule og blå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat