buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
ATTRAKTIV: Gjerpen vil ha Anja Edin etter sesongen, samtidig som Storhamar gjerne vil beholde henne.
 
Kamp om Edin
Gjerpen vil gjerne ha tilbake Anja Edin allerede neste sesong. Storhamar-trener Arne Senstad vil beholde henne i Hamar. Edin har kontrakt med Storhamar en sesong til.

Publisert: 24.apr.2009 05:16
Oppdatert: -
HAMAR: I Gjerpen jobber de med å gi Edin et best mulig kontraktsforslag.
Avkrefter ikke
- Jeg kan ikke kommentere en slik sak. Jeg har kontrakt med Storhamar ytterligere en sesong, sier Edin Mye tyder på at Skien-klubben ikke har økonomi til noe som ligner på et spillerkjøp. Harald Haraldsen, som er daglig leder i Gjerpen, har ingen kommentar til det.

Gjerpen-ledelsen ser trolig for seg Edin i en sentral rolle.
Edin beskriver Gjerpens satsing slik:
- Nå må de bygge nytt. Noen ganger er det til det beste, og det er mange talentfulle jenter i klubben, så jeg er sikker på at det blir bra. Dessuten har jeg hørt mye fint om Magnus Bomann (treneraktuell sammen med Torbjørn Klingvall), sier Anja Edin til Varden.

Vil beholde Edin
Storhamar-trener Arne Senstad kommenterer saken slik:

- Fra vår side er dette veldig enkelt i utgangspunktet. Vi vil beholde Anja Edin her, og hun har kontrakt en sesong til. Anja er en viktig spiller for oss med tanke på det som skal skje framover, sier Senstad, som skal snakke med Edin om temaet, med bakgrunn i at Gjerpen-saken har kommet fram.
Han fortsetter:
- Vårt generelle utgangspunkt er at det ikke er positivt hvis spillere ikke ønsker å være i klubben. Men slik det er nå, har jeg ikke inntrykk av dette er tilfelle for Anja Edin, sier Arne Senstad.
Han forstår interessen fra Gjerpen.
- Jeg skjønner det. Det er en real sak.

Toppscorer
Anja Edin har vært sentral og har hevet seg etter at Izabela Duda ble skadet. Edin er også toppscorer med sine 123 mål. 110 av dem kom i serien. Hun hadde et snitt på 5,5 mål per seriekamp. Kamilla Sundmoen er nærmest på toppscorerstatistikken med sine 115 mål.

Edin topper også HA-børsen med 35 stjerner, tett fulgt av Kamilla Sundmoen med 34.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat