buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
ALE­NE: Foreløpig er Iza­be­la Duda den enes­te Stor­ha­mar-spil­le­ren med god­kjent kon­trakt for den kom­men­de se­son­gen.Foto: Mat­tis Røh­ne
 
Kan bli nektet E-cupdeltakelse
Får Storhamar Håndball eliteserielisens under skjerpet overvåking, vil klubben bli nektet å spille i europacupen den kommende sesongen.

Publisert: 26.mai.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: I dag skal administrasjonen i Norges Håndballforbund behandle neste års eliteserielisenser, og for Storhamar er det spørsmål om klubben vil overleve som eliteserieklubb.
Får klubben lisens med merknader, vil Storhamar bli vurdert opp mot disse punktene:
Lisens med overvåking.
Lisens under skjerpet overvåking.
Lisens under skjerpet overvåking med poengtrekk.


Skjerpet overvåking?


- Hvis regelverket følges slavisk, havner vi i beste fall på skjerpet overvåking og poengtrekk, sier en spent Storhamar-leder, Ole Erik Hulleberg.
- Men jeg håper vi blir vurdert ut ifra det vi gjør for å rette opp den situasjonen vi har havnet i, i stedet for det som har skjedd i fortid. Vi regner uansett med poengtrekk, men om vi får tre eller fem, så skal vi likevel ta bronse neste år.
Europacupen
At E-cupdeltakelsen kan ryke, anser han for å være det minste problemet slik situasjonen er blitt.
- Det er sikker noen som har gledet seg til å fortsette den fine utviklingen fra Budocnost-kampen, men om en utelatelse skulle bli resultatet, skal vi leve med det en sesong.
Når NHF-administrasjonen har behandlet lisensene i dag, skal det legges fram for forbundsstyret, som tar de endelige avgjørelsene 13. juni. Ole Erik Hulleberg håper de skal få et signal om hvordan Storhamars muligheter er før den tid, slik at spillerne kan få en pekepinn på hvor det bærer hen. De som har signert nye kontrakter, har nemlig gjort det med forbehold om at Storhamar får beholde lisensen.


Skjerpet overvåking


- Skulle vi ende opp med skjerpet overvåking, har vi strengt tatt ikke lov til å signere kontrakter heller, og da har vi bare Izabela Duda igjen, siden kontrakten hennes går videre fra i fjor. Da tvinges vi til å tenke en AS-modell, der AS'et inngår kontrakter og Storhamar Håndball skriver amatørkontrakter med spillerne.
- Med skjerpet overvåking er vi i realiteten satt under administrasjon. Fortiden er som den er, men nå har vi et styre og en klubb som vil gjøre noe med det. Jeg føler ikke at vi trenger å bli satt under administrasjon, og jeg vil heller ha flere hender til å hjelpe oss enn å straffe oss, sier Hulleberg.
Hva med Prestrudhallen?
Arenakrav er også en del av lisenspakka, og Storhamars dispensasjon til å spille eliteseriekamper i Prestrudhallen har gått ut.
- Jeg håper og regner med at vi fortsatt får dispensasjon. En løsning for utvidet hall er mer usikker enn budsjettet vårt, mener Hulleberg.


- Vi er i god dialog med Storhamar videregående skole som ønsker håndballhall til satsingen sin. Jeg håper det skal bli mulig å utvide Prestrudhallen i samarbeid med skolen, sier Storhamar-lederen, som ser optimistisk på Storhamars framtid:
- Nå har vi full oversikt, og vet hva vi må gjøre framover. Det visste vi ikke for ett år siden. Men akkurat nå ligger Storhamar Håndballs framtid hendene til NHF. Vi har levert det som er mulig å levere. Jeg håper det er tilstrekkelig, avslutter Hulleberg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat