buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
HÅPER: Kamilla Sundmoen håper hun kan komme inn mot Romania i dag, og få vist fram sine styrker i EM-kvalifiseringskampen, slik hun gjorde mot Russland i fjor, før hun ble skadet. Her fra seriekampen mot Byåsen.Foto: Henning Rugsveen
 
Kan bli rekruttur uten spilletid i dag
To korte treningsøkter i Romania er alt Kamilla Sundmoen har fått til å overbevise landslagssjefen. Får hun ikke spilletid i dag, kan det bli tur til Ungarn og spill med rekruttlaget.

Publisert: 23.okt.2013 04:13
Oppdatert: -

Hergeirssons vurdering av Storhamar-kapteinen er at hun kan ha bedre av tre tøffe kamper i Ungarn framfor en ny kamp på benken i Sotrahallen søndag, når Norge og Romania møtes for andre gang denne uka.
Avgjørelsen tas onsdag kveld, og mens resten av Thorirs mannskap reiser til Norge, kan det bli en kort tur til Ungarn for Sundmoen.
Det fikk hun beskjed om allerede da hun ble innkalt onsdag. Det er heller ikke tatt ut noen reserve for den fotrappe Hamar-jenta på rekruttlaget.

- Gått litt for fort

Sundmoen kunne avgjøre mye sjøl gjennom å levere to gode treningsøkter i Romania i forkant av dagens kamp.
- Det har gått litt for fort, de to treningene som jeg har hatt sjansen til å spille meg inn på laget. Jeg håper å komme inn på banen onsdag, men jeg er forberedt på at det kan bli mange minutter på benken, forteller 28-åringen.
Hun var nettopp ferdig med den andre treningsøkta da HA-sporten fikk fatt i henne i går kveld.
Hun er hentet inn som erstatter for Anja Hammerseng-Edin etter skadeforfall.
- Siden alt har skjedd så fort, blir jeg ikke overrasket om de velger å satse på de mer etablerte spillerne som kjenner hverandre godt, men jeg lover å være klar hvis jeg får sjansen.

Fordeler og ulemper

Får hun ikke sjansen i ettermiddag er det ingen nedtur å reise til Ungarn. I tillegg til vertsnasjonen, venter Brasil og Kroatia.
Alle tre stiller med sine beste lag, og Brasil er et av de tøffeste lagene Norge kan møte i øyeblikket.
Med andre ord er det tøffere matching som venter rekruttjentene enn Thorir Hergeirssons mannskap som skal ut i EM-kvalifisering.
Tv2-ekspert og Storhamar-assistent Bent Svele mener det er både fordeler og ulemper for Sundmoen:
- Det er aldri noen ulempe å være i Thorirs tropp, selv om det ikke blir så mange minutter nå, samtidig som rekruttkampene kan bli veldig god erfaring. Kamilla må bare ikke bli for ivrig, følge kampplanen og bruke sin styrke, å være uredd og temposterk, sier Svele.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat