buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kan få sjansen i Champions League
Hvis Larvik vinner Champions League og Storhamar tar seriebronse, kan det bli Champions League-spill for Hamar-jentene til høsten.

Publisert: 30.mar.2010 04:12
Oppdatert: -

Hvis Larvik vinner Champions League og Storhamar tar seriebronse, kan det bli Champions League-spill for Hamar-jentene til høsten.
HAMAR: Larvik skal møte Viborg i to semifinaleoppgjør 10.- og 14. april. Går Karl Erik Bøhns jenter seirende ut av disse oppgjørene og i neste omgang helt til topps i Champions League, kan Norge kan få tre klubber i den gjeveste håndballturneringen i Europa.
Det vil si; Larvik og serietoer Byåsen vil i så fall være direkte kvalifisert, mens bronselaget må ut i kvalifiseringsspill for å komme inn i selve turneringen. Og skulle ikke det gå, blir det EHF-cupen i ste-det.
Opp til Storhamar selv
Storhamar gikk før sesongen, ut og annonserte at de skulle ta seriebronse. Laget ligger da også godt an, selv om jentene har gått på to smeller i de to siste kampene. Men Storhamar har to matchballer, og er garantert bronse med en seier i de to siste kampene mot Vipers og Gjøvik og Vardal. Da spiller det ingen rolle om Tertnes vinner sine tre gjenstående kamper.
- Tenker ikke akkurat på det
- Etter den siste tids hendelser, går jeg ikke akkurat rundt og tenker på Champions League for tiden, sier Arne Senstad til HA-sporten.
- Men Champions League vil være et ekstra hopp oppover for oss etter EHF-cupen forrige sesong og cupvinnercupen i år. Men det vil også by på en del utfordringer. Det høres forlokkende ut å få mulig- heten i Champions League, men det kreves ressurser. Om det blir Champions League eller EHF-cupen, så handler det ikke bare om det sportslige. Næringslivet og de rundt laget må være med om det skal satses videre på damehåndball i Hamar.
- Vi har kommet langt med små ressurser i Storhamar, men skal vi komme videre, må vi løfte det enda noen hakk. Spørsmålet er om det er vilje og entusiasme til å være med på en slik satsing, sier Arne Senstad.
- Får det til i Larvik
Om Senstad ikke er misunnelig på sine kamerat, Karl Erik Bøhn i Larvik HK, så er han imponert over hva de har fått til. Ikke bare sportslig.
- Det er jo helt enestående det de gjør i Larvik. Nå har de ti ansatte, skal ansette tre personer til og øker budsjettet til 20 millioner kroner. Det er en sånn klubb vi konkurrerer med i norsk håndball. Vi kommer ikke dit, men også vi må ta et steg videre, sier Senstad, som synes det ville være veldig inspirerende om Storhamar skulle få sjansen i den gjeveste europacupen.
Bronse gir 75.000 kroner
Storhamar har mye å spille for i den siste delen av sesongen. Seriebronse gir også en brukbar bonus. 75.000 kroner er premiesummen for bronse, men skulle den glippe, gir fjerdeplass 60.000. Gull og sølv gir henholdsvis 200.000- og 100.000 kroner.
Sluttspillkroner
Kroner er det også mulig å vinne i sluttspillet, som i år går i Drammen fredag 30. april og lørdag 1. mai. Vinneren, både for kvinner og menn, casher inn 16.000 kroner, mens tapende finalist får 80.000. Tidligere fikk tapende semifinalist 30.000 kroner hver, men i år er det bestemt at det skal spilles bronsefinale, og da er det også trolig at det blir en annen fordelingsnøkkel.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat