13. des
Sikker: Linn-Marie Birkeland brukte en omgang på å komme skikkelig i gang, og herjet med svimle trøndere etter pause. Kapteinen scoret seks mål til slutt.Foto: Kai Kristiansen
 
Kan rette opp medalje-glippen
Med seier over Levanger sikret Storhamar seg fjerdeplassen. Sluttspillet skal brukes til å redde en litt skuffende sesong.

Publisert: 24.mar.2014 08.08
Oppdatert: 01.apr.2014 13.28

- Vi har vel gjort en godkjent sesong, men jeg kjenner likevel at jeg er skuffet over at vi står igjen uten medalje, sier sportslig leder Atle Bronkebakken.
Trener Alfred Örn Finnsson rettet tankene mot sluttspillet rett etter åttemålsseieren over Levanger.

En ny sjanse

- Sluttspillet er enda en sjanse for oss til å lykkes, mener islendingen som er glad for at laget gjorde jobben sin mot Levanger og skaffet seg hjemmekamp mot Stabæk i den siste kvartfinalekampen.
- Både Vipers og Stabæk er tøffe motstandere, men vi kommer til å forberede oss maksimalt før disse kampene, lover islendingen.
Kaptein Linn-Marie Birkeland brukte en omgang på å komme skikkelig i gang, og etter pause var hun strålende og scoret seks ganger.

Ulykkelig Mari Molid

- Etter pause løper vi Levanger i senk, og alle jentene gjør jobben sin i dag, smiler Limma.
Like fornøyd var ikke vertenes Mari Molid. Midtveis i første omgang måtte landslagsspilleren ta telling, og beskjeden fra det medisinske apparatet var langt fra oppløftende: sannsynligvis avrevet korsbånd.
- Fryktelig trist for Mari og Levanger, sier Linn-Marie Birkeland.
Med nøkkelspilleren ute med isposer rundt kneet, kollapset gjestene etter en svært sterk åpning på kampen og rykker direkte ned i 1. divisjon sammen med Flint.

På spillerjakt

Sportslig leder Atle Bronkebakken er allerede godt i gang med å snekre sammen stallen til neste sesong, men noen navn vil han ikke ut med foreløpig.
- Jeg røper vel ingen stor hemmelighet når jeg sier at vi i alle fall er ute etter en høyrekant, sier Bronkebakken, som legger til at klubben og Betina Riegelhuth ennå ikke har kommet til enighet.
Trener Alfred Örn Finnson ønsker ikke å snakke om eventuelt nye spillere ennå.
- Jeg er fornøyd med de vi har i klubben i dag, slår treneren fast.
Målvakt Stine Lidén måtte ut med skade i andre omgang. Leggskaden kan i verste fall sette henne utenfor sluttspillet (se egen sak).
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke