buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Arne Senstad og Bjørn Inge sandvold
 
Keeperjakten til Storhamar fortsetter

Publisert: 30.aug.2010 04:12
Oppdatert: -
HURUM: Keeperen Olivia Costache fra Romania, som prøvespilte for Storhamar i Vestfjorden cup, blir ikke Storhamar-spiller. Costache, som er alet opp i en av Romanias største klubber, Olchim Valsea, og som har spilt Champions League for Metz, holdt etter Arne Senstad syn ikke de målene Senstad har satt opp for nye Storhamar-spillere.
- Hvis vi skal handle nytt, holder jeg fast ved at vi skal ha en tilvekst som kan være en betydelig forsterkning av stallen. Etter det jeg har sett av Costache, er hun ikke den tilveksten vi er ute etter. Hun returnerer derfor til Romania i løpet av dagen i dag, sier Arne Senstad.
At Storhamar begynner å få dårlig tid, er Senstad den første til å innrømme, men han er ikke villig til å gå på akkord med seg selv.
- Om jeg skal stille i serieåpningen kun med de keeperne jeg har, gjør jeg det framfor å kjøpe en keeper jeg ikke mener vil forsterke oss betydlig, som lag. Da velger jeg i stedet å ha is i magen og se dette an en stund til. Vi har flere kandidater, men de er ikke lette å få tak i, sier Senstad, som også ønsker å komme til en ordning med Nina Arnfinnsdottir.
- Hennes kontrakt er heller ikke orden og jeg dårlig samvittighet for at vi ikke har ordnet opp med henne. Hun har krav på en rask avgjørelse og et klart svar fra oss, men så vidt jeg skjønner, står det på penger, sier Senstad.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat