buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
SER FRAMOVER: Kristin Høybakken forteller at hun ikke frykter opptreningsfasen. Hun skal tilbake på håndballbanen.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Klar for et år med knallhard opptrening
Storhamar-spiller Kristin Høybakken (21) innrømmer at det var veldig tøft de første dagene etter smellen, men nå er forsvarskjempen klar for å jobbe seg tilbake til neste sesong.

0
Publisert: 26.aug.2016 14:11
Oppdatert: 26.aug.2016 14:13

Storhamar-spilleren var på MR-undersøkelse tirsdag, og resultatet var dystert. Korsbåndet var røket.

– I tillegg er det en mikrofraktur i kneet som må gro. Nå skal jeg til en spesialist for å høre om vegen videre, om det blir operasjon eller ikke, sier Kristin Høybakken, og fortsetter:

– Klart dette var surt. Jeg har aldri trent så bra noen gang, og jeg har aldri vært så gira foran en sesong. Så fikk jeg dette midt i fleisen.

Vil bidra

Hun ser likevel lysere på ting nå.

– Jeg skal tilbake på håndballbanen, og jeg skal være klar til neste sesong. Det betyr cirka ett år med knallhard opptrening, men jeg skal gjøre det jeg kan for å være godt forberedt. Nå må jeg sette meg andre mål en lang periode. Jeg skal trene på de tingene jeg kan, ha andre fokusområder. Det er mye jeg kan gjøre, og jeg frykter ikke opptreningsfasen.

21-åringen er klar på at hun skal tilbringe mye tid i hallen sammen med lagvenninnene, selv om hun er skadet.

– Jeg vil være sammen med dem så mye som mulig, og vil gjerne bidra med noe hvis det er behov. Jeg vil støtte laget, sier Kristin Høybakken.

skjedde Tidlig i første kamp

Det var forrige fredag det skjedde. Ti minutter ut i den første kampen i Vestfjorden cup passerte hun en motspiller på veg framovertil mål. Hun kjente at det skjedde noe i kneet, men fighteren fortsatte mot mål. Etter skuddet knakk hun sammen..

– Da var det veldig vondt, og jeg skrek høyt. Da skjønte jeg at det var noe alvorlig, sier Høybakken.

Da Storhamar-spilleren våknet lørdag morgen var kneet hovent og stint av smerter.

– Det kjentes rart, og jeg kjente at det var noe alvorlig feil, Da knakk jeg litt sammen, og ringte pappa, sier Kristin Høybakken.

Hun tar sjukepleierutdanning i Elverum, og mandag denne uka skulle hun etter planen starte praksis ved sjukehuset i Hamar.

– Det gikk dårlig.

Forsvarskjempen har hatt noen skader tidligere også. Det har vært overtråkk, og noen smeller i nakken blant annet.

– Dette er noe helt annet, og jeg får testet ut noen andre sider av meg sjøl. Som sagt skal jeg jobbe knallhardt for å komme tilbake på håndballbanen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat