buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FORNØYD: Alfred Örn Finnsson gleder seg til å fortsette å arbeide med Storhamar-spillerne de to neste sesongene. Foto: Mattis Røhne
 
Klar for to nye år
Så er det klart at Alfred Örn Finnsson (33) skal trene Storhamar Håndball også de to neste sesongene.

Publisert: 04.mar.2014 04:15
Oppdatert: 01.apr.2014 15:18

Da Alfred Örn Finnsson kom fra Volda foran denne sesongen, ble han ansatt på ei såkalt ett pluss to årskontrakt. Storhamar ønsket å evaluere islendingene før de skulle bestemme seg for å gå videre med opsjonen på to sesonger.
Nå er den saken i boks.
- Vi forlenger, fastslår Storhamars daglige leder, Erik Stensrud. Vi hadde en klausul i kontrakten om at vi skulle snakkes før 1. mars, og det har vi gjort nå.

Evalueringsprosess

Stensrud forteller at Storhamar har hatt en god evalueringsprosess, hvor de har snakket med spillerne og støtteapparatet.
- Det syntes vi var en naturlig prosess, og tar vi en kikk på tabellen, så var også den grei, sier Stensrud og fastslår at både styret, spillerne og klubbledelsen ønsket å fortsette med Finnsson, som med sine 33 år må sies å være en forholdsvis ung eliteserietrener.

Godt fornøyd og forlikt

- Vi visste at vi ikke fikk en trener med veldig mye erfaring, men det har vi i resten av trenerteamet. Nå har også Alfred fått et år på seg i Postenligaen, og vi er godt fornøyd og godt forlikt med å ha med Alfred videre. Vi ser at det er potensial både i han og jentene, og har nå som et kortsiktig mål å etablere oss bak Larvik i Postenligaen, sier Stensrud.
Når det gjelder resten av trenerteamet, har Bent Svele fortsatt ett år igjen av sin kontraktstid. Stensrud er i dialog med Tormod Steen, og håper på å ha hans håndballframtid på plass en gang i neste uke.

Prøvetiden er over

Alfred Örn Finnsson ser fram til å arbeide videre med Storhamar.
- Dette har, som ellers i arbeidslivet, vært en slags prøveperiode før du blir fast ansatt, og det føles godt å fortsette i Storhamar, sier Finnsson.
- Var du i tvil om du fikk fortsette?
- Nei, nei. Men jeg har ikke alltid vært fornøyd med det jeg har gjort denne sesongen, og man vet jo aldri hva som skjer i denne bransjen.
- Var du selv i tvil om å fortsette?
- Absolutt ikke. Dette er drømmen min, og jeg er veldig fornøyd med å kunne jobbe med fantastiske spillere. Jeg har også lært utrolig mye på denne tiden i Storhamar, og av og til lærer man også av de feilene en gjør.
- Som hva da?
- Nei, det vil ta for lang tid, sier Finnsson med et smil før han legger til:
- Det har vært veldig positivt å være på lag med Bent Svele og Tormod Steen. De har betydd mye, sier 33-åringen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat