buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Fornøyd: Stine Lidèn strålte etter seieren mot Halden.
Foto: Kai Kristiansen
 
Kapteinen takket publikum etter seieren
(Storhamar - HK Halden 30-25): Storhamars kaptein, Stine Lidèn var strålende fornøyd med alt og alle etter at Storhamar tok sin første seier i 2015.

Publisert: 25.jan.2015 16:38
Oppdatert: 25.jan.2015 21:37

- Hvorfor vinner vi ikke hver kamp? Det er en så deilig følelse. Akkurat nå kjennes det som om vi har slått Larvik, sa Storhamars målvakt og kaptein, Stine Lidèn rett etter kampslutt.

Strålende åpning

Storhamar åpnet strålende hjemme i Prestrudhallen. Det tok ikke mer en 20 sekunder før Betina Rielgehuth dundret inn den første av i alt 30 Storhamar-scoringer. Halden HK var sjokket og vertene dro ifra, allerede etter åtte minutter hadde hjemmelaget skaffet seg en firemålsledelse med 7-3.

Gjestene fra Halden fikk etterhvert ristet av seg det verste sjokket og fikk kampen inn i sitt spor. De dro ned tempoet og Storhamar ble mer og mer stresset. Med ti minutter igjen av omgang var Storhamars firemålsledelse halvvert til 12-10. Lagene gikk til pause på stillingen 16-14.

- Det er klart vi skal ikke slippe inn så mange mål som vi gjør mot Halden, men de var smarte og dro ned tempoet såpass at vi lot oss stresse og gjorde enkle feil, sier Lidèn.

Stående applaus i sluttminuttene

Etter hvilen var det fortsatt like jevnt, men med tre Storhamar-scoringer på rad ved Ellen Marie Folkvord, Martine Hovden og Tonje Enkerud fikk vertene en firemålsluke ti minutter før slutt. Det var nok til å holde Halden unna i sluttminuttene.

Med stående applaus fra de 411 frammøtte tilskuerne kontrollerte vertene inn kampen de siste to minuttene. Til ellevill jubel vant Storhamar 30-25 over Halden.

- Vi var litt tilbake til det gamle Storhamar, med fart og trøkk, sier Lidèn som skrøt uhemmet av publikum etter seieren.

- I dag var de helt fantastiske. Jeg synes de alltid er bra, men jeg tror de hadde bestemt seg for å hjelpe oss til seier, og det gjorde de virkelig.

For et lag som sliter på nedre halvdel av tabellen trengte Storhamar de to poengene sårt, men minst like mye den gode opplevelsen og den gode følelsen av seier.

- Den gode følelsen og poeng går i ett. Når vi kommer godt i gang, og får en god følelse mot et lag som Halden så skal vi vinne, sier Lidèn.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat